Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Termék címkék: tapéta

Vlies tapéta FT221215 kék virág mintás

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
FORMOSA vágókés, 18mm FORMOSA vágókés, 18mm fém pengevezetővel
790 Ft
Könnyen tisztítható, tartós vlies tapéta, növényi rost alapú, nem szövött rostokból áll, melynek köszönhetően tartósan megtartja a formáját, nem nyúlik, nem zsugorodik. Légáteresztő, könnyen felrakható, jól tapad hullámosodás nélkül. A vlies tapéta a későbbiekben könnyen eltávolítható, nem sérül a fal alatta.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: tapeta-vlies-38
Magyarország legnagyobb falpanel választéka
12 éves, 100%-ban magyar vállalkozás
Szakértői tanácsadás visszahívás garanciával
Ingyenes tervezés, egyedi megoldások

TERMÉKLEÍRÁS

Melyik helyiségekbe ajánljuk:

-előszobába

-nappaliba

-gyerekszobába

-dolgozószobába

-irodába

-hálószobába

-lakó és kereskedelmi helyiségekbe, de NEM ajánljuk fürdőszobába, vagy konyhapult mögé, vagyis párás, vizes és nedves környezetbe.

 

Felrakása:

A tapéta felhelyezése megoldható házilag, vagy bízzunk meg vele festő szakembert. Vlies tapétáknál a falat kell a ragasztóval bekenni és nem a tapétát. A falat készítsük elő, ne legyen zsíros, vagy poros, távolítsuk el az esetleges szennyeződéseket. Használjuk a glettelt falra mélyalapozót. Azért szükséges a fal alapozása, hogy a ragasztót ne szívja el a fal. A ragasztást csak az alapozó száradása után kezdjük el. A mélyalapozó helyett esetleg higított tapétaragasztót is használhatunk, de jobb az alapozó. 

A ragasztót hengerrel vagy esetleg ecsettel vigyük fel közvetlenül az adott falra. Helyezzük fel a tapétacsíkot a beragasztózott falra. Ha nem pontos az illesztés, akkor szedjük vissza, igazítsuk be, nem lesz vele probléma. A tapéta hullámosodás nélkül szárad. 

A ragasztó pontos használatát a tapétaragasztó dobozán találja. Felrakásnál használható szerszámok: henger, tapétavágókés, gumihenger, tapétázó kefe.

 

Leírás:

Egy harmonikus és dekoratív otthon kialakításában a falaknak is nagy szerepe van. A tapéta ebben nagyszerű megoldás, mivel ma már rengeteg színben, mintában és stílusban kapható. A vlies tapéták tartósak, jól ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, könnyen tisztíthatók, így akár gyerekszobába, vagy irodákba is ajánljuk. Mivel légáteresztő is, így nem fog penészedni a fal. Újépítésű házaknál is előny, hogy lég- és páraáteresztő tulajdonsággal is rendelkezik. A vlies tapéták a legmodernebb tapéta típusok közé tartoznak. Az, hogy a ragasztásánál a falat kell bekenni és nem a tapétát, sokkal gyorsabb és kényelmesebb technika. Ezzel is időt spórolunk meg! 

 

Tisztítása:

A tapéták felületéről a por tollseprűvel, vagy a porszívó puha kefés fejével távolítható el. Nagyobb szennyeződés esetén nedves, vizes törlőkendőt, puha textilt használjon. A tapéta felületét túlságosan ne dörzsölje. 

 

Jellemzői: 

-mérettartó

-légáteresztő

-mosható, tisztítható

-nem zsugorodik, vagy nyúlik

-nem gyúlékony

-könnyen eltávolítható

-könnyen ragasztható

-házilag felrakható

-gyors kivitelezés

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!