Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fényes öntapadós falpanel

Fényes öntapadós falpanel

Öntapadós falpanel fényes felülettel. Házilag felrakható, beltéri márványmintás falburkolat több színben. Könnyen vágható falipanel. Előszoba, nappali, konyha, folyosó díszítésére. Rakható festett falra, meglévő csempére vagy kerámia burkolatra. Jól tapad sima felületeken mint például üveg, bútorfelület, vagy stabilan ragasztott tapétán is.

Fényes öntapadós falpanelek – Stílusos és Praktikus Otthoni Felújítás

Fedezd fel az öntapadós, fényes felületű márványmintás PVC dekorpaneljeinket, ideális megoldást kínálva otthonod falburkolatának megújításához. A rugalmas és könnyen kezelhető panelek számos felhasználási lehetőséget kínálnak, és ideálisak szinte bármelyik helyiség díszítéséhez.

Ezek a könnyen felrakható öntapadós falpanelek otthonod frissítésének, felújításának és egyediségének kulcsai. A PVC felület ellenáll a mosásnak, sérülésnek és kopásnak, garantálva a hosszú élettartamot és a gyönyörű megjelenést. A márványmintás dizájn divatos és elegáns atmoszférát teremt, emellett pedig költséghatékony alternatívát nyújt a valódi márvány falburkolathoz képest.

A panelek rendkívül praktikusak, hiszen nem igényelnek speciális szerszámokat vagy szaktudást a felhelyezésükhöz. Az öntapadós hátuljuknak köszönhetően nem szükséges külön ragasztó, és könnyen vághatók és tisztíthatók is. A rugalmas szerkezetük szinte bármilyen sima felületre alkalmassá teszi őket, beleértve a festett falakat, csempéket, üvegeket vagy akár stabilan tapadt tapétát.

Fontos megjegyezni, hogy bár a panelek lángállóak, nem ajánlott őket vizes, nedves vagy párás környezetekbe, például fürdőszobákba kád mellé, vagy zuhanyzóba. A konyhákba, közvetlenül gáztűzhelyek mögé elhelyezni a nyílt láng miatt. A panel nem ég, de megolvadhat. 

Felhasználási területek:

  • Előszoba, nappali, konyha, folyosó díszítésére alkalmas.
  • Rakható festett falra, meglévő csempére vagy kerámia burkolatra.
  • Jól tapad sima felületeken, például üvegen, bútoron vagy stabilan ragasztott tapétán.

Felrakás előtt mindig tisztítsuk meg az adott felületet, és ne helyezzük őket zsíros, koszos vagy nedves helyekre. A panelek tisztítása semleges tisztítószeres vízzel egyszerű, és nem igényel agresszív súrolószereket.

A felrakás során fontos az előkészületek, és javasolt vízmérték, mérőszalag vagy lézeres mérő használata. A panelek erős tapadása miatt a helyes illesztés és elhelyezés elengedhetetlen. Az első panelt óvatosan igazítsuk a jelöléshez, majd fokozatosan húzzuk le a védőfóliát, simítva ki a panelt az adott felületre. A további paneleket az élekkel való találkozáshoz igazítsuk, és vágásukhoz használjunk ollót vagy éles tapétavágó kést.