Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

HA FAL, AKKOR FALPANEL, HA FALPANEL, AKKOR KERMA!

Már több mint 10 éve azzal foglalkozhatunk amit szeretünk!

Mikor elkezdtünk falpanelekkel foglalkozni, még mi se tudtuk igazán, hogy mi is fog ebből kisülni és azt se nagyon, hogy mennyire lesz rá igény és kereslet, hiszen mi is olyan keveset tudtunk még ezekről a különleges falburkolat megoldásokról, melyet falpanelnek nevezünk!

Az elmúlt évek alatt egyre több ismeret szereztünk a falpanelekről és ezzel együtt egyre több termékkel bővült webáruházunk! Ma már több mint 2000 különböző falpanel található webshopunkban, melyek anyagukban, színükben, mintájukban, struktúrájukban és a felhasználásukat tekintve nagyon változatosak és különbözőek.

Webáruházként sajnos a megrendelések 99%-ban nem jutunk el személyesen ügyfeleinkhez, de a tőlük kapott visszajelzések, értékelések, vagy a számtalan referencia fotó alapján azt látjuk, hogy az az út melyen elindultunk: megérte! 

A falpanelekben rejlő lehetőségek, az ezekkel létrehozható különleges, vagy éppen praktikus falburkolat megoldások minket már meggyőztek! Azon munkálkodunk, hogy ezt még szélesebb körben ismertté tegyük és egyre többek otthonát díszítse valamilyen falpanel! 

 

  Növekvő létszám

Az elmúlt évek alatt folyamatosan bövűl csapatunk. Fontos számunkra az elégedett ügyfél, ezért minden téren próbálunk helytállni, a munka minden területén!

  Óriási tapasztalat

Több mint 2000 különböző falpanel található választékunkban, mely így a legnagyobb falpanel webáruház itthon! Folyamatosan újabb és újabb falpanel típusokkal bővítjük a választékot és tudásunkat!

  Gyártói háttér

Csapatunk nem csak forgalmazó, de falpaneleket is gyárt! Magyarországon elsőként jelentünk meg gyártóként, textilbőr panelekkel KERMA márkanéven!