Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Stikwall falburkolatok: Stílusos és egyedi megoldások térdekorációhoz

stikwall-falburkolat-kerma

Kültérre is rakható, kő- és téglamintás falburkolat. Az alapja polisztirol, a felső része pedig egy kemény műgyanta bevonat. A panelek utólagos felületkezelést nem igényelnek. Jól illeszthető, gyönyörű minták. A felújítás gyorsan és tisztán kivitelezhető. Készletről kapható. 

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.100 Ft -tól

Stikwall falburkolatok: Stílusos megoldások a tér megújításához

A Stikwall falburkolatok a Kerma Design termékpalettájának egyedülálló részét képezik, és lenyűgöző választásokat kínálnak az otthona vagy üzleti helyiségek dekorálásához. Ez a modern és stílusos megoldás lehetővé teszi, hogy kifejezze egyedi ízlését és átalakítsa a tereket egy pillanat alatt. Ismerje meg a Stikwall falburkolatok kínálta előnyöket, ahol használhatók, milyen mintákban kaphatók, és miért érdemes a Kerma Design kínálatát választani.

A Stikwall falburkolatok előnyei:

 • Egyszerű telepítés: A Stikwall panelek jól vághatóak, ragasztással rögzíthetőek, akár házilag is felrakható beltérre és kültérre is, ami gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. Nincs szükség további ragasztóra vagy speciális eszközökre.

 • Tartósság: A Stikwall falpanelek magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak és a z ütésnek. Hosszú távon megőrzik szépségüket és tartósságukat. A panelek alapja egy polisztirol, melyen egy kemény műgyanta réteg van. Ezen a rétegen pedig egy nyomtatott felület, ami lehet téglahatású, famintás, kőmintás, lamella mintás, vagy márvány hatású is. 

 • Variációkban gazdag kínálat: A Stikwall panelválaszték számos stílusban és mintában érhető el, így megtalálhatja az Ön egyedi ízlésének megfelelőt. Nagyon kedveltek a téglamintás és famintás típusok, de egyre jobban keresik az újonnan megjelent lamella és márvány mintákat is az ügyfelek.

Hol használható Stikwall falburkolat?

 • Nappaliban: Adjon hozzá egyedi stílust a nappalijának, és teremtsen kellemes hangulatot a Stikwall fali panelekkel. Készítsen a panelekből tv falat, vagy egy faldekorációt a kanapé mögé.

 • Hálószobában: Hozzon létre egy elegáns és nyugodt környezetet a hálószobában a Stikwall panelek segítségével. Jó választás a hálószobában a lamella, vagy a fahatású panelek. A bordázott lamella panelt akár a mennyezetre is felrakhatja.

 • Üzleti helyiségekben: Pezsdítse fel az üzleti környezetet a Stikwall dekor falburkolatokkal, és tegye még vonzóbbá a vállalkozását.Szalonokba, kávézóba, étterembe, irodába is alkalmas és nagyon dekoratív falburkolat ötlet és megoldás. 

 • Kültéren: Homlokzatra vagy lábazati díszítésként is jó választás a Stikwall. Kültéri felhasználás esetén a paneleket UV álló vizes lakkal érdemes lekezelni, hogy hosszabb időre megmaradjon a panelek színe. 

 • Előszobában: Erős és időtálló falburkolat megoldás, így rakhatjuk az előszobába is. A panelekre rakhatunk fogasokat (fúrjuk át). 

Milyen mintában kaphatóak a Stikwall panelek?

 • Kövek és téglák: Ha egy modern, ipari vagy rusztikus hangulatot szeretne létrehozni, választhat kövek vagy téglák mintázatát imitáló Stikwall paneleket. Ez a stílusos megoldás egyedülálló textúrát és érzetet kölcsönöz a falaknak.

 • Márvány hatás: A Stikwall falburkolatok márvány hatású mintái elegáns és luxus megjelenést biztosítanak. A márvány minták különböző színekben és árnyalatokban érhetők el, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kívánt stílushoz.

 • Lamellák: A Stikwall lamella hatású panelek modern és dinamikus megjelenést kölcsönöznek a falaknak. Ezek a stilizált panelek egyedi textúrát és mélységet adnak a térnek, és a belsőépítészeti elemek figyelemreméltó fókuszpontjává válnak.

Miért válassza a Kermát?

A Kerma Design az ideális választás, ha Stikwall falburkolatokra vágyik. Az alábbi okok miatt érdemes a Kerma Design kínálatát választani:

 • Kiváló minőség: A Kerma Design elkötelezett a minőség iránt, és gondosan válogatja ki termékeit, hogy a legjobb minőséget nyújtsa ügyfeleinek. A Stikwall falburkolatok tartósak és ellenállóak, és hosszú távon megőrzik szépségüket.

 • Széles választék: A Kerma Design termékpalettáján megtalálható a sokféle Stikwall falpanelek széles választéka, amelyek különböző stílusokat és mintákat kínálnak. Így könnyedén megtalálhatja az igényeinek legjobban megfelelőt.

 • Szakértelem és tanácsadás: A Kerma Design csapata szakértők, akik készséggel nyújtanak segítséget és tanácsokat a megfelelő Stikwall falburkolat kiválasztásában. Válaszolnak kérdéseire és segítenek megtalálni az Ön elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldást.