Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LVT vinyl falburkolat

lvt vinyl falburkolat

Vízálló LVT vinyl falpanelek különböző famintás és márványmintás dekorral készült vinyl falburkolatok, melyek jól illeszkednek a belső terekhez. Könnyen felrakható falburkolat megoldás, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolhatjuk a otthonunkat! Az LVT vinyl falpanel egyre népszerűbb választás a falak burkolására.

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a jó minőségű LVT vinyl famintás és márványmintás falburkolatok várják az otthonszépítőket és felújítókat!

Az LVT vinyl falpanelek vízállóak és karcállók, tökéletesen alkalmasak belső tereink díszítésére. A természetes anyagok, mint a fa, a kő vagy a márvány hű másaiként készültek, ám számos előnnyel bírnak: kedvezőbb ár, kiváló kopásállóság és természetesen a vízállóság. Ezek a falpanelek nem tekercs formájában, hanem lapokban kerülnek elhelyezésre, és magukban foglalják a fa vagy a márvány erezetét hűen megjelenítő nyomtatási réteget, valamint a tartósságot biztosító kopásálló réteget.

Az LVT vinyl falpanelek gyorsan és könnyedén telepíthetők, még szakember nélkül is. Masszív alapjaiknak köszönhetően hosszú élettartamúak és kevésbé hajlamosak az elmozdulásra. Stílusos designjük széles választékban érhető el, megfelelve a modern és a klasszikus enteriőrök igényeinek egyaránt. Az LVT vinyl dekorpaneleknek van olyan változata is, melyet padlóra helyeznek. Ezek között van klikkes vinyl falburkolat és ragasztható falburkolat is. 

A vinyl falpanelek nemcsak esztétikusak és tartósak, de költséghatékony megoldást is kínálnak. Ragasztásuk és telepítésük egyszerűbb és olcsóbb más típusú falburkolatokhoz képest, ráadásul hosszú élettartamuk miatt ritkábban szükséges cserélni őket.

Környezet- és állatbarát jellegükkel is kiemelkednek, nem tartalmaznak káros anyagokat, például formaldehidet, így ideális választásnak bizonyulnak otthona levegőminőségének védelme szempontjából.

Vízálló, karc- és foltálló tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak bármely helyiségben történő használatra, legyen szó konyháról, fürdőszobáról vagy nappaliról. Ráadásul könnyen kombinálhatók különböző burkolatokkal, így lehetőség van egyedi, kreatív megoldások létrehozására.

Az LVT vinyl falpanelek ára a minőségtől, a mintától és a márkától függően változik, ám általában megfizethetőbbek más típusú falburkolatokhoz képest. A felhelyezéshez szükséges kétoldalas ragasztószalagot vagy folyékony ragasztót is megtalálhatja webáruházunkban. Tartósabb ragasztást a folyékony ragasztó jelent, melyek közül a Soudal T-rex transzparens ragasztót ajánljuk. 

Válasszon Ön is az LVT vinyl falpanelek közül, és varázsolja otthonát egyedivé és stílusossá! A vinyl falburkolatok felhelyezéséről szóló cikkünk a Hogyan burkoljuk a falat vinyl falpanelekkel? segítséget nyújt az érdeklődők számára.