Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Professzionális Ragasztók a Falpanelekhez - Soudal ragasztók

soudal-ragaszto-otthon

A minőségi falpanelekhez minőségi ragasztó is jár! Mi a Soudal termékeit ajánljuk! Megbízható, jól működő, erős tapadást biztosítanak minden felületen. A termékleírások mellett az ajánlott ragasztók is megtalálhatóak! 

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
2.890 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
3.890 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
3.590 Ft

Kiváló Minőségű Ragasztók és Szerszámok - Tökéletes Tapadás a Falpanelekhez és Falburkolatokhoz

A Kerma falpanel webáruház oldalon megtalálhatók a legjobb minőségű ragasztók és szerszámok a falpanel felrakásához és falburkolathoz. Megérkezett az ideje, hogy megismerje a kategóriában elérhető kiváló minőségű termékeket, amelyek garantálják a professzionális eredményt és a tartós rögzítést.

Soudal ragasztók falpanelekhez

Az egyik kiemelkedő márka a ragasztók piacán a Soudal, amely elismert a kiváló minőségű termékeiről. A Soudal ragasztók rendkívül megbízhatóak és kiváló tapadással rendelkeznek, így ideálisak a falpanelek, falburkolatok és más építőanyagok rögzítéséhez. Rendkívül erős és sokoldalú ragasztóként ismert. Az egyik leggyakrabban használt és eladott termékünk a Soudal T-rex és a Soudal T-rex transzparens ragasztók. A T-rex ragasztó kiváló tapadással rendelkezik különböző felületeken, beleértve a Flexwall pvc paneleket, Kerma műbőr és textil falpaneleket, gipsz falpaneleket és más építőanyagokat is. Ez a ragasztó kitűnő választás, ha tartós és stabil rögzítést szeretne elérni a falpanel felrakásakor.

Az oldalunkon található Ragasztók és szerszámok kategóriája segít abban, hogy megtalálja a legjobb megoldást a falpanel felrakásához. Mindegy, hogy gipsz falpanelről, polisztirol falburkolatról, dekoratív falburkolatról vagy egyéb felületről van szó, a megfelelő ragasztóval biztos lehet abban, hogy a munka professzionális és tartós lesz.

Fedezze fel a ragasztók és szerszámok kategóriájának teljes választékát, és válassza ki a szükséges termékeket a falpanel rögzítéséhez és a falburkolathoz. A minőségi termékek és a megbízható márkák biztosítják, hogy a munka gördülékenyen és eredményesen menjen végbe.