Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ablakfólia

ablakfólia és üvegfólia

Kínálatunkban változatos típusú ablakfóliák találhatók, amelyek megvédik a belső teret kíváncsiskodó tekintetektől, vagy csökkentik a hőmérséklet ingadozását. Öntapadós és ragasztómentes opciók állnak rendelkezésre, melyek könnyedén felhelyezhetők még otthoni környezetben is. Ezek a fóliák ideálisak mindenféle ablakhoz, legyen szó otthonról vagy irodáról, emellett üvegasztalok, vitrinek, zuhanyzók, télikertek vagy kirakatok is kiváló alkalmazási területek.

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
14.640 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
14.640 Ft

Ablakfóliák: Stílusos Belátásvédelem és/vagy Hatékony Hőszigetelés

Szeretnél zavartalanul élvezni otthoni pillanataidat anélkül, hogy szomszédok vagy kíváncsiskodó tekintetek zavarnának? Vagy talán épp a kinti világot szeretnéd megtartani, miközben véded a belső tér privátját? Az ablakfóliák a válasz a problémádra.

Két fő típusú ablakfóliát kínálunk, amelyek közül választhatsz. Az egyik a belátás elleni, a másik pedig a hővédelemre szolgál. Ezeket az ablakfóliákat kreatívan felhasználhatod:

Ablakfóliák két változata közül választhatsz. Az egyik típus ragasztó nélküli, könnyen felhelyezhető és bármikor eltávolítható. A másik öntapadós, amely sokféle felületen megtapad, de beopálosodhat. Azonban néhány nap elteltével ez a hatás eltűnik.

Ablakfóliák felhelyezése:

Az ablakfóliák felhelyezése egyszerű. Mindkét típus vízpermetezést igényel az üveg és a fólia között. Ezt követően egy simítóval kell kifelejteni a felesleges vizet. Az ablakfóliák könnyen eltávolíthatók nyom nélkül. Az öntapadós esetleges maradványait pedig acetonmentes körömlakklemosóval távolíthatod el.

Ha a hővédelem fontos számodra, az ablakfóliák is segíthetnek. Az üveg számos előnye mellett hátrányai is vannak, mint például a túlzott tükröződés és a magas hőfelhalmozódás. A hővédelmi ablakfóliák segítenek csökkenteni ezeket a problémákat, miközben megőrzik az üveg pozitív tulajdonságait.

Az ablakfóliák közül választhatod a sötétített tükörfóliát, amely nemcsak belátásvédelmet nyújt, hanem magas hővédelemmel is rendelkezik. Ezen felül megakadályozza a tükröződést és védi az UV-sugárzástól.

Ha pedig dekoratív megoldásra vágysz, a dekorfóliák számos mintával elérhetők. Ezek nemcsak optikailag szépítik meg az ablakokat és üvegfelületeket, hanem nehezítik a belátást is. Egyes abalkfóliák továbbá védenek az UV-sugárzástól és a tükröződéstől.

Ne hagyd, hogy a külvilág zavarja meg otthonod nyugalmát! Az ablakfóliák segítségével megtarthatod a privát szférát, miközben élvezheted az otthoni fényt és kilátást.

Ablakfóliák felhasználása:

Az ablakfóliák sokoldalú megoldást nyújtanak, hogy biztosítsák a magánéletet és javítsák a kényelmet. Példák erre:

  1. Az ablakfóliák tökéletesek a konyhában lévő üvegasztalon, hogy étkezés közben a finom ételekre koncentrálhass, és ne kelljen az étel helyett a lábaidat nézned.

  2. A fürdőszobában használhatod az ablakfóliákat a zuhanyzó üvegén, így könnyedén elkerülheted a vízkővel járó kellemetlenségeket, miközben zavartalanul élvezheted a zuhanyzás élményét.

  3. Díszes vitrines szekrényed üvegén is alkalmazhatod az ablakfóliákat, hogy a kacatok helyett a tiszta és rendezett látványt gyönyörködhessed benne.

  4. A hálószoba ablakán elhelyezett ablakfólia biztosítja az intim légkört, miközben a természetes fény továbbra is beszűrődik.

  5. Az irodában az üveg falakon elhelyezett ablakfóliák segíthetnek a koncentráció fenntartásában és a kíváncsiskodó tekintetek elkerülésében.

  6. A nappaliban található üvegfelületeken alkalmazott ablakfóliák segíthetnek a túlzott napfény és hő beáramlásának csökkentésében.

Ezek a példák jól illusztrálják az ablakfóliák sokrétű felhasználási lehetőségeit, amelyek segítenek növelni a kényelmet és védeni a magánéletet. Webáruházunkban az ablakfóliák mellett számos más dekoratív öntapadós tapéta és fólia megtalálható.