Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kültéri falpanelek

Lábazat vagy homlokzat kialakításához és felújításához kiváló falburkolat megoldást tudunk ajánlani! Házilag is felrakható téglamintás, kőmintás, famintás és márványmintás falpanelek.
Kültéri felhasználás esetén javasoljuk és ajánlott a panelek felületét egy vizesbázisú UV álló kültéri lakkal lekezelni.

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.100 Ft -tól

Kültéri falpanelek, falburkolatok

Legyen szó új építésről vagy felújításról egy megfáradt régi épületen, a megfelelő külső falburkoló anyaggal és tervezési tanácsokkal egy látványosan lenyűgöző otthonod lehet, melynek karaktere, személyisége és egyedi stílusa van.

Egy otthon külseje azonban nem csak az első benyomásról és az utcai vonzerőről szól. A külső falburkolat nem csak dekoráció, hanem egyben védőburkolatként is szolgál az épület és a belső terek számára. A falburkolat kiváló szigetelő, védelmet nyújt a szerkezeti károsodások ellen, és energia hatékonyabbá teszi a belső tereket.

A kültéri burkolat egy sokoldalú és megfizethető megoldás, amely nemcsak átalakítja otthona esztétikáját, hanem növeli annak funkcióját és tartósságát is azáltal, hogy megnöveli annak toleranciáját és ellenálló képességét a külső hatásokkal szemben.

Manapság számos külső falburkolati termék létezik a piacon, amelyekben számos anyag, stílus, szín, felület, teljesítmény és tartósság tekintetében választható. Az épületátalakítási projektek során gyakran a burkolatok külső burkolata jelenti az első helyet a viszonylag egyszerű telepítés miatt.

Stikwall kültéri falburkolatok

A Stikwall falburkolatok modern és elegáns megjelenésükkel kiemelkednek a többi kültéri falburkolat megoldások közül. Ezek a könnyen kezelhető és kiváló minőségű falpanelek nemcsak a homlokzatokat teszik lenyűgözővé, hanem a lábazatokat is díszítik. Az egyedülálló kő- és téglaminták széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az otthona stílusához és karakterének megfelelő megjelenést. 

A Stikwall 3D falpanelek beltéren már számos helyen bizonyítottak. A polisztirol alapra készült, kemény műgyanta bevonattal ellátott, különböző mintájú falpanelek hasonlítanak a homlokzati rendszerekhez. Téglamintás, kőmintás, famintás, lamella mintás változatokban kapható. 

Kültéri felhasználás esetén érdemes és ajánlott a falpaneleket egy vizesbázisú lakkal lekenni, mert ezzel még jobban biztosítjuk a hosszú élettartamot. 

A Stikwall falburkolatokat könnyedén fel lehet rakni házilag is, így nem szükséges profi kivitelezőt fogadni. Ez ideális választás azok számára, akik szeretnék saját kezükbe venni otthonuk felújítását vagy átalakítását. A könnyű telepítés lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan alakítsa át otthona külső megjelenését. A panelek vágása és szabása nem nehéz. Ragasztóval kell felrakni. 

A külső falburkolatok kiválasztásakor fontos figyelembe venni az épület stílusát és környezetét. A Kerma.hu kínálatában megtalálhatók olyan homlokzati falburkolatok, amelyek különböző stílusokhoz és építészeti tervekhez passzolnak. Legyen szó modern vagy hagyományos épületekről, megtalálhatja a megfelelő kültéri faldekorációt, amely harmonizál az otthona külső megjelenésével.

A Kerma.hu kültéri falburkolati termékei sokoldalúak és rugalmasak, lehetővé téve az egyedi tervezési lehetőségeket. Kreativitásával és egyedi elképzeléseivel olyan külső megjelenést hozhat létre, amely tükrözi az Ön személyiségét és stílusát.