Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerma Cubes textil építőkocka falpanel

kerma gyerekszoba falburkolat panel

Kerma Cubes falpanel - Az építőkocka jellegű textil kárpitozású falburkolatok. Könnyedén alkothatsz velük falvédőket, ágyvégeket és egyéb faldekorációkat a gyerekszobában. A panelek felülete puha textillel borított, amely alatt kényelmes szivacs található, biztosítva a maximális kényelmet és puhaságot. Ez a lángálló és vízlepergető szövet tökéletes választás.

Kárpitozott falpanel gyerekszobába

Gyerekszoba varázslatos átalakítása a Kerma Cubes textil falpanel segítségével! Fedezd fel ezt a lenyűgöző és kreatív lehetőséget a gyerekszoba dekorációjában. A Kerma Cubes dekor falpanel modern 3D technológiával készült, lenyűgöző textil kárpitozással és bolyhos belsővel, amely maximális kényelmet és puhaságot biztosít. Elérhető 8 különböző méretben és 9 lenyűgöző színben, így lehetőséget kapsz egyedi faldekorációk létrehozására.

Praktikus gyerekszoba falpanel

Ezek a panelek nemcsak lenyűgözőek és látványosak, hanem rendkívül praktikusak is. Könnyedén kialakíthatsz velük falvédőket, ágyvégeket és más izgalmas dekorációkat a gyerekszobában, miközben szabadon szárnyalhat a kreativitásod. Az építőkocka jellegű designjuk izgalmas és szórakoztató, különösen a Lego szerelmeseinek, hiszen emlékeztetnek a lego építőkockákra, az egyik legkreatívabb és legizgalmasabb játékra.

A Kerma Cubes falpanel sokféle helyen és környezetben használható. Ideális gyerekszobákban, óvodákban, iskolákban, játszóházakban, gyermekorvosi rendelőkben, gyermekbarát éttermekben, kávézókban, játékboltokban, valamint gyerekkönyvtárakban vagy gyerekbarát hotelekben.

Magic Home védelem

A paneleket borító anyag rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik. A Magic Home egy innovatív védelmi rendszer, amely gondoskodik arról, hogy a Kerma Cubes falpanel használt textil kárpitszövete megfeleljen a mindennapi igényeknek, és biztosítsa a maximális kényelmet és minőséget. A speciális technológia révén az anyag hosszú élettartamot és csodálatos megjelenést biztosít a falpanelnek. A szövetet egyedi bevonattal látták el, amely védi az anyagot a szennyeződésektől a gyártási folyamat során. Ennek eredményeként könnyedén és hatékonyan távolíthatóak el az esetleges foltok. A szövet vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik, melyet egy speciális hidrofób bevonattal értek el. Ennek köszönhetően a folyadékok nem szívódnak fel, hanem egyszerűen cseppekben maradnak az anyag felszínén.

A Magic Home továbbá tűzálló szövetet biztosít, amely növeli a tűzbiztonságot. Az anyag megfelel a szigorúan előírt nehezen éghetőségi szabványoknak, minimalizálva a tűz terjedését és biztosítva a maximális biztonságot.

A Kerma Cubes falpanel egyszerűen telepíthető a falra. Először győződj meg arról, hogy a fal megfelelően előkészített, majd válassz egy megfelelő ragasztót és kövesd az utasításokat. Mérj meg és jelöld meg a panelek helyét a falon, majd vigyél fel ragasztót a panelek hátoldalára és rögzítsd őket a megjelölt helyre. Nyomj rájuk egyenletes nyomást, majd hagyd őket megszáradni a gyártói utasításokban meghatározott időtartamig.

Engedd, hogy a Kerma Cubes építőkocka falpanel feldobja a gyerekszobát és vidámabbá tegye a környezetet! Légy részese ennek a kreatív és színes világnak, amelyet a falpanel nyújt!