Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Szállító partnereink:

GLS  és MPL

A szállítási költség bruttó 2290 Ft. Ez alól kivétel az egyedi szállítási költségű termék, mely szállítási költsége minden esetben fel van tüntetve a termék leírásánál, amelyet a Szolgáltató hozzászámol az adott megrendeléshez.

A csomag(ok) kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 

Fizetési módok:

Személyes átvétel: Készpénzben a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor: Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Számlatulajdonos: Kerma Design Kft.
Bankszámlaszám: 10702064-67538863-51100005

100.000 Ft bruttó vásárlási érték felett a fizetés módja 50% előleggel, vagy a teljes összeg előre utalásával lehetséges. A megrendelés leadása után az ügyfélszolgálat a vásárlót e-mailben megkeresi, hogy melyik fizetési módot választja. A válasz alapján a szolgáltató megküldi az utaláshoz szükséges számlát. Ha az 50% előleget választja a vásárló, akkor a fennmaradó 50% összeget átvételkor kell fizetni. 

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.