Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Kerma filc falpanel

filc-nemez-kerma-falpanel

Azoknak, akik szeretik a természetes anyagokat! Filc borítással készült Kerma falpanelek, melyekből készülhet falvédő, tv fal, ágyvég, vagy előszoba faldekoráció. 

Kerma gyapjúfilc falpanelek - Otthonos dekoráció bármely helyiségben!

A Kerma gyapjúfilc falpanelekkel kreatív és stílusos légkört teremthetsz otthonodban vagy bármely más helyiségben. Ezek a panelok nem csupán a lakásodban, hanem számos más helyen is tökéletes választásnak bizonyulnak, legyen szó hotelekről, irodákról, üzletekről, éttermekről vagy bármely más dekorációt igénylő helyről. A filc anyag kedvező tulajdonságai miatt méltán népszerű a lakberendezésben is. 

Filc falpanelek felrakása házilag!

A Kerma gyapjúfilc fali panelek könnyen felrakhatók és nem igényelnek szakértelmet. A felület, amelyre fel szeretnéd ragasztani a dekorpaneleket, legyen tiszta, száraz és pormentes. A ragasztás egyszerűen megoldható otthon, és a panelek rögzítése ragasztással történik. Csak a filc panelek hátát kell a ragasztóval bevonni, nem pedig a falat vagy a burkolandó felületet. A ragasztásnál fontos, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre és a hézagokra. A felület előkészítéséhez győződjünk meg arról, hogy tiszta, sima és száraz. Ha szükséges, távolítsuk el az esetleges kiállásokat vagy egyenetlenségeket. Nem ajánljuk a panelek felragasztását zsíros, nedves, vizes, salétromos vagy penészes felületre, valamint instabil tapétára. Miután felraktad a paneleket, nem szükséges további felületkezelés vagy festés.

A ragasztáshoz ajánlott ragasztók közé tartozik a Soudal T-REX piros ragasztó, amely alkalmas festett falakra vagy natúr bútorlapokra és nedvszívó felületekre. Ha pedig fényes vagy nem nedvszívó felületre szeretnéd felragasztani a paneleket, akkor a Soudal T-REX Transzparens (kék) ragasztó a megfelelő választás.

A Kerma gyapjúfilc falpanel tisztítása egyszerű. Használhatsz száraz vagy enyhén nedves törlőkendőt a panelok tisztításához.

Mi a gyapjúfilc? - Gyapjúfilc hobby és design

A gyapjúfilc egy különleges anyag, amely számos kreatív és praktikus felhasználási lehetőséget kínál. A filc anyagot hosszú ideje használják a textiliparban, a kézműves tevékenységekben és még sok más területen is.

A gyapjúfilc gyártása során gyapjúrostokat melegítik, nyomás alá helyezik és mozgatják, hogy a rostok összeálljanak. Ez eredményezi a filc anyag tömör és vastag szerkezetét, ami tartós és könnyen kezelhetővé teszi.

A filc anyag számos előnnyel rendelkezik. Először is, nagyon sokszínű és színes lehet, így kiválóan alkalmas a dekorációhoz és kreatív projektekhez és használható egyéb hobby anyagokkal. A színezési folyamat során a gyapjúrostokat festékekkel vagy pigmentekkel kezelik, amelyek a rostokba hatolnak, így tartós és élénk színek jönnek létre. 

A gyapjúfilc hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért gyakran használják a lakásokban és épületekben. A vastag szerkezete kiválóan tartja a meleget és csökkenti a zajt, így kellemes és csendes környezetet teremt. A filc anyag könnyen formázható és vágással, varrással vagy ragasztással könnyedén kezelhető. Ez lehetővé teszi a különféle formák, minták és díszítések létrehozását. A filc anyag továbbá nagyon tartós és ellenálló, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát és nem könnyen szakad vagy deformálódik.

A gyapjúfilc nemcsak szép és praktikus, hanem környezetbarát is. Mivel a gyapjú természetes anyag, a filc anyag biológiailag lebomlik, amikor kidobásra kerül. Ez csökkenti a környezeti terhelést és hozzájárul a fenntarthatósághoz.