Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerma Cubes textil építőkocka falpanel

kerma cubes gyerekszoba falpanelek

Kerma Cubes építőkocka jellegű textil kárpitozású falpanelek. A dekorpanelekkel könnyedén kialakíthatók falvédők, ágyvégek és egyéb faldekorációk a gyerekszobában. A panelek felülete puha textillel borított, amely alatt szivacs található, így biztosítva a kényelmet és a puhaságot. Lángálló, vízlepergető szövetből.

Falpanel a gyerekszobában

Fedezd fel a Kerma Cubes építőkocka falpaneleket, amelyek izgalmas és kreatív lehetőségeket kínálnak a gyerekszoba dekorációjához. Ezek a modern 3D falpanelek elbűvölő textil kárpitozással és szivacsos belsővel rendelkeznek, biztosítva a kényelmet és a puhaságot. A Kerma Cubes panelek elérhetők 8 különböző méretben és 9 színben, így könnyedén alkothatsz egyedi faldekorációkat a gyerekszobában.

Ezek a panelek nemcsak szépek és látványosak, hanem praktikusak is. Alakíts ki falvédőket, ágyvégeket vagy más dekorációkat a gyerekszobában, és engedd szabadon kibontakozni a kreativitásodat. Az építőkocka jellegű design inspiráló és szórakoztató, különösen a Lego kedvelői számára, mert ezek a falpanelek nagyon hasonlítanak az építőkockákhoz, gyerekkorunk és napjaink egyik legkreatívabb játékaihoz. 

Hova ajánljuk a  falpaneleket:

A Kerma Cubes falpanelek sokféle helyszínen és környezetben használhatóak. Ideálisak gyerekszobákba, óvodákba, iskolákba, játszóházakba, gyermekorvosi rendelőkbe, gyermekbarát éttermekbe vagy kávézókba, játékboltokba, valamint gyerekkönyvtárakba vagy gyerekbarát hotelekbe.

A falpanelt borító anyag tulajdonsága:

A Magic Home egy innovatív védelmi rendszer, amely gondoskodik arról, hogy a Kerma Cubes falpanel használt kárpitszövete megfeleljen a mindennapi igényeknek, és biztosítsa a maximális komfortot és minőséget. Ez az egyedülálló technológia hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosít a falpanelnek. A felhasznált szövet különleges bevonattal van ellátva, amely megvédi az anyagot a szennyeződésektől a gyártás során. Ennek eredményeként könnyedén és hatékonyan távolítható el minden folt. A szövet vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik, amelyet egy speciális hidrofób bevonat alkalmazásával érnek el. Ez hatékonyan megakadályozza a folyadékok felszívódását, így cseppek maradnak az anyag felszínén.

A Magic Home továbbá tűzálló szövetet biztosít, amely növeli a tűzbiztonságot. A szövet megfelel a szigorúan előírt nehezen éghetőségi szabványoknak, minimalizálva a tűz terjedését és biztosítva a maximális biztonságot.

Falpanelek felrakása:

A Kerma Cubes panelek felrakása egyszerű és könnyen elvégezhető. Először győződj meg róla, hogy a fal megfelelően előkészített, majd válassz egy alkalmas ragasztót és kövesd az utasításokat. Mérj meg és jelöld meg a panelek helyét a falon, majd vigyél fel ragasztót a panelek hátoldalára és rögzítsd őket a megjelölt helyre. Nyomj rájuk egyenletes nyomást, majd hagyd őket száradni a gyártói utasításokban megadott időtartamig.

Engedd, hogy a Kerma Cubes építőkocka falpanelek feldobják a gyerekszobát és vidámabbá tegyék a környezetet. Légy része a kreatív és színes világnak, amelyet ezek a falpanelek kínálnak!