Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Készülj a hidegre falvédővel!

Készülj a hidegre falvédővel!
A falvédő ma már nem új dolog. Különböző falvédő ötletek és megoldások régóta használatosak. Egy jó falvédő nem csak dekoratív, hanem más előnye is van!. Védi a falat, könnyen tisztítható, növeli a komfortérzetet és a hideg napokban praktikus is! Bemutatjuk a Kerma falburkoló panelekből készült falvédőt.

 

A különböző szőttesek, szőnyeg darabok, mindenféle barkácsolt falvédők már nem igazán modern megoldások. Sokan nem is tudják, hogy egy falvédő lehet dekoratív, trendi, ízléses és megjelenésében modern, a mai lakberendezési stílusokkal harmonizáló, mely jól illeszkedik a mai otthonokba. 

kerma-design-falvedo-falipanel

Mi olyan falvédőket készítünk, melyek már 10 éve bizonyítják azt, hogy egy falvédő igenis jól mutat a falon mely hasznos, dekoratív és praktikus eleme az otthonunknak!

A KERMA falvédők műbőr, textil, vagy filc fali panelekből állhatnak. A több mint 100 színben és különböző méretű panelekből végtelen variációban kirakható. Így mindenki igényeinek megfelelőt tud választani. A standard méretek és típusok mellett egyedi méretekben és mintákban, vagy akár mintás, nyomtatott kivitelben is kérhető! 

falipanel-falvedo-kerma-design-szoba

 

DESIGN-ANYAGOK-SZÍNEK-MÉRETEK

Falvédőink valóban végtelen variációban, egyedi elképzelések szerint alakíthatóak. Anyagukat tekintve 3 típus rendelhető: műbőr, textil, filc.

A legismertebb és legtöbbet rendelt változat a műbőrből készült fali panelek. A műbőr jól tisztítható, strapabíró anyag. A panelekre feszített műbőr tartós, nem kopik, nem fog megnyúlni. Akik esetleg nem kedvelik valami miatt a műbőrt, azoknak a textil dekorpaneleket ajánljuk. Olyan anyagokat választottunk a kollekcióba, melyek szintén jól tisztíthatóak. A harmadik anyag típus pedig a filc, más néven bio nemez panelek. Ez egy természetes anyag, puha, meleg hatású. 

A standard falvédők mérete 200x75 cm. Ez a hosszúság a legtöbb ágy hosszával megegyezik. A 75 cm magasság pedig nem sok, nem kevés, pont jó. Ez a méret az évek alatt alakult ki, erre volt a legnagyobb kereslet. Természetesen van lehetőség ezektől a méretektől eltérni. Tehát a falvédő lehet hosszabb, rövidebb, szélesebb vagy keskenyebb is. 

gyerekszoba-falvedo

A Kerma falvédők különböző méretű panelekből állnak. A panelek vastagsága 2 cm. Ez 1 cm vastag bútorlapból, 1 cm vastag szivacsból és a ráfeszített anyagból áll. Igény esetén lehetőség van vastagabb, 2-3 cm szivaccsal is kérni a falvédőt. 

Egy falvédő lehet egyszínű, de állhat több színből is. Kérhető kisebb, vagy nagyobb panelekből, illetve egyedi méretű panelekből is. 

Webáruházunkban standard falvédőink közül lehet azonnal választani, illetve egyedi igényeket e-mailben szoktunk lelevelezni. Vagyis ha valaki nem talál számára megfelelőt, akkor az egyedi elképzeléseket e-mailben lehet megbeszélni, illetve a rendelést leadni. Az egyedi falvédők tervezését ingyenesen végezzük. Alkoss otthon falvédőt! Ha valaki pedig saját maga szeretne tervezni, akkor azt az online falpanel tervező programunkkal megteheti. A választást ingyenes színmintákkal segítjük, melyeket ingyenesen is postázzuk. 

otthon-szoba-falvedo

Az ingyenes színmintákra azért is van szükség, mert a monitoron látott színek eltérnek a valóságtól. Valamint érdemes az anyagok struktúráját, fényét, vastagságát és a minőségét személyesen szemrevételezni. 

Ingyenes színminták itt kérhetők: SZÍNMINTA


falvedok-kerma-design
 

FELRAKÁS

Az ágy mellé, vagyis mögé helyezett falvédő panelekből áll. Ezeket a paneleket egyenként kell a falra helyezni. A fali panelek felrakása, rögzítése ragasztással történik. Az adott fal anyagától, típusától (festett fal, tapétás, bútorlap stb) függően ajánlunk megfelelő ragasztót. Mi a Soudal márkájú ragasztókat ajánljuk. Ez egy bevált típus, jó minőségű ragasztó. Tapasztalatból tudjuk, mivel több száz falpanel felrakáson vagyunk túl! 

A panelek felrakásához nem szükséges szaktudás, vagy szakember. A felrakáshoz felrakási útmutatót biztosítunk. De ha valakinek bármilyen kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére! 

falburkolat-falvedo-kerma-otthon

Létezik még egy másik felrakási mód is, amikor a panelek nem közvetlenül a falra vannak ragasztva, hanem egy 18 mm vastag natúr bútorlapra. A bútorlapot pedig a négy sarkán kell felcsavarozni. Ezt azoknak ajánljuk, akik a későbbiekben szeretnék máshová áthelyezni a falpanelt, például költözéskor. Erről a mobil megoldásról az alábbi cikkben írtunk bővebben: Mobil falpanel megoldás


design-falburkolat-kerma-szoba-falvedo

ELŐNYÖK

A Kerma falvédők előnyeiről már a fentiekben bővebben írtunk. Összességében elmondható, hogy a falvédőink az egyik legsikeresebb termékünk. Már több ezer készült belőlük az évek során. Büszkék vagyunk arra, hogy soha senkinek nem volt semmilyen negatív visszajelzése az elmúlt 10 év alatt! 

Nem elhanyagolható a mai energiaárak mellett az se, hogy a falvédőknek kis mértékben hőszigetelő tulajdonsága is van. Mindenképpen jobb érzés egy ilyen falvédőhöz érni, mint a csupasz, hideg falhoz!

WEBSHOP: Itt megnézheted a standard falvédőket: LINK

falvedo-design-fal-panel

Falvédőinkről bővebb információ a FALVÉDŐK weboldalunkon található. 

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel falvédő hálószoba kerma