Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Palácsik Lilláék otthonát is KERMA falpanelek díszítik!

Kerma Design
2020. 08. 15. 22:03:07
Palácsik Lilláék otthonát is KERMA falpanelek díszítik!
Lilla és Tamás első babájukat várják. Lilla dolgozó szobája a baba birodalma lesz, így ő kiszorult a nappaliba. Egy dolgozó sarkot alakítottak ki a nappaliban, amit hangulatosabbá szerettek volna varázsolni. Ekkor hívtak segítségül minket, és KERMA műbőr falpaneleket készíttettek, amivel egybekötötték a TV falat és a dolgozó sarkot.

Mindig minden megkeresésnek nagyon örülünk, de külön öröm, hogy olyan emberek is ránk találnak, akik ismertek a médiában, vagy a közösségi oldalakon! Ez azért jó, mert az Ő általuk felrakott fotók, bejegyzések, vagy videók számos emberhez eljutnak és így a termékeink is! 

Lilla és Tamás együtt, saját kezűleg rakták fel a paneleket, ami nagyon jól sikerült! Köszönjük a képeket és az alábbi szöveget, mely Lilla Instagram oldalán található:

"Sziasztok!
Az elmúlt pár hónapban Tamással ezerrel készültünk a baba érkezésére és lassan szerencsére kijelenthetjük, hogy a finishben vagyunk. Ahhoz, hogy a kisfiúnk szobáját ki tudjuk alakítani, muszáj volt fenekestül felforgatni az otthonunkat. Az én régi dolgozószobámat, számomra a nyugalom szigetét, kénytelenek voltunk megszüntetni, hiszen Noah baba birodalma lesz. Viszont én sem mondtam le teljesen arról, hogy itthon is tudjak dolgozni. Mivel fotósként rengeteg szerkesztenivalóm van, ezért sokat dolgozom itthon. Ez a kisfiúnk születése után is hasonlóképp lesz, mivel nem szeretnék lemondani a karrieremről a baba mellett sem. Hiszem, hogy amíg majd én itthonról dolgozok, addig Tamás szórakoztatja majd a babát.
Ahogy a képen látjátok a nappaliban, a TV mellé szorultam ki, itt alakítottunk ki egy kis dolgozó sarkot. Tamás ötlete volt, hogy ezt a kis részt valahogyan különítsük el a lakás többi részétől. Így gondoltuk ki, hogy falpanelekkel tesszük egyedivé az én kis dolgozó sarkomat. Régóta nézegettük a Kerma Design oldalát, itt instagram-on @3dfalpanel -ként vannak fent, és rengeteg sok ötletet, inspirációt találtunk, ezért felvettük velük a kapcsolatot, hogy nekünk mit ajánlanának a lakásunk szépítéséhez. Sok inspirációgyűjtés után végül azt találtuk ki Tamással, hogy a TV falat és az én dolgozó sarkamat kötjük egybe ezzel a szép szürke műbőr 3d falpanellel. Képzeljétek Tamás ragaszkodott hozzá, hogy ő saját maga rakja fel a falra, de azért apukáját is segítségül hívta, hogy biztosan precíz legyen a végeredmény. Én ezzel a nagy pocakkal csak adogatni álltam be a paneleket. Szerintetek milyen lett a végeredmény? Nektek is van az otthonotokban ilyen ötletes megoldás? Őszinte leszek én most már jobban szeretem ezt az új kis dolgozó sarkot, mint a régi dolgozószobám. Ez lehet azért van, mert így mindig közelebb lehetek Tamáshoz, vagy azért mert a szobámat a kisfiúnknak fogom átadni, akit már nagyon várunk, vagy mert szeretem a változásokat,
VAGY MERT SZERINTEM ESZMÉLETLEN SZÉP LETT EZZEL A MEGOLDÁSSAL.
Szerintetek miért?"

palacsik-lilla-otthon

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel kerma közösség otthon