Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

NAPPALI FALBURKOLAT MEGOLDÁSOK

A nappali az otthonunk egyik fontos, meghatározó része. Talán itt töltjük a legtöbb időt és a hozzánk látogatók is ott kapnak otthononukról egyfajta benyomást. Így fontos hogy dekoratív és mutatós legyen, melynek megvalósítására több falburkolat megoldást is tudunk ajánlani. Készíthetsz velük egy design tv falat, vagy a kanapé mögé egy faldekorációt. Kiemelheted az egyik falat is klassz mintákkal, vagy egy eltérő színben lefestett falburkolattal. Számos anyagból, mintából válogathatsz, ízlésednek és az adott nappali stílusának megfelelően. Az alábbi termékeket ajánljuk:

KERMA MŰBŐR FALPANELEK

Több mint 100 rendelhető színben, több méretben és formában kapható. Készülhet belőleg tv fal, vagy bármilyen faldekor egy adott falrészen, vagy akár egy teljes falat is burkolathatsz vele. Ingyenes színmintákat és ingyenes tervezést is kérhetsz tőlünk!

-INGYENES SZÍNMINTÁK

-JÓL TISZTÍTHATÓ

-HÁZILAG FELRAKHATÓ

-VÉGTELEN VARIÁCIÓ

MEGNÉZEM A KERMA FALPANELEKET

MEGNÉZEM A NYOMTATOTT FALIKÉPEKET

 

 

POLISZTIROL FALPANELEK

Olcsó és házilag felrakható megoldás! Elsősorban olyan helyekre ajánljuk, ahol nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak, mert a polisztirol sérülékenyebb anyag. Viszont könnyű vele dolgozni, házilag is felrakható. Színes és festhető változatokban is kapható. 

-OLCSÓ MEGOLDÁS

-JÓL FESTHETŐ

-HÁZILAG FELRAKHATÓ

MEGNÉZEM A POLISZTIROL PANELEKET

 

 

WALLART FALBURKOLATOK

Jól festhető, kemény felületű, illetve újrahasznosított bio anyagból (cukornád) készült termék. Modern, dekoratív megoldás a nappaliba. 

-BIO ANYAG

-JÓL FESTHETŐ

-MODERN MINTÁK

MEGNÉZEM A WALLART PANELEKET

 

 

STIKWALL FALPANELEK

Dekoráció és szigetelés egyben! Ezek a burkolatok polisztirol alapból és egy kemény műgyanta bevonatból állnak. Kő- és famintás változatokban kapható. A 2cm vastag polisztiol alap kis mértékben hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. A paneleket kültéren is alkalmazhatjuk. Ezzel a típussal egy egész falat érdemes burkolni. 

-KÜLTÉRRE IS ALKALMAS

-HŐSZIGETELŐ

MEGNÉZEM A STIKWALL PANELEKET

 

 

GIPSZ FALBURKOLATOK

Gyönyörű folyamatos, összefüggő minták jellemzik a gipsz paneleket. Egy drágább, de minőségi falburkolat megoldás! Felrakásához szakember szükséges, mert a tökéletes illesztésekhez azért nem árt egy festő szakember. 

-EXTRA MINŐSÉG

-KLASSZ MINTÁK

-JÓL FESTHETŐ

MEGNÉZEM A GIPSZ FALPANELEKET

 

 

LAMELLA FALPANELEK

Újdonság a falburkolatok között! Nagyon klassz megoldásokat érhetünk el vele! Jelenleg 25 színben kapható, elsősorban különböző famintákban. A hosszú lamellákat térelválasztóként is alkalmazhatjuk. 

-MODERN MEGOLDÁS

-JÓL TISZTÍTHATÓ

-25 SZÍNBEN KAPHATÓ

MEGNÉZEM A LAMELLA PANELEKET

MEGNÉZEM A SKANDINÁV PANELEKET

MEGNÉZEM A WALLURE FALPANELEKET

Tartalomhoz tartozó címkék: nappali