Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
790 Ft
Mennyiség:db

PARAMÉTEREK

Termék Öntapadós tükör matrica
Méret 21x18 cm
Anyag PVC
Szín ezüst
Négyzetméter igény 33 db
Minimum rendelés 1 db
Garancia 1 év
Termék címkék: csempe, matrica, tükör, üveg

Öntapadós hatszög alakú ezüst színű tükör matrica

Ár:
790 Ft
Mennyiség:db
Az öntapadós hatszög alakú tükör matrica egy modern és kreatív dekorációs elem, amely könnyen feldobhatja otthonodat. A matrica mérete 18x21cm, és egyedi hexagon (hatszög) alakjának köszönhetően garantáltan különleges érzést kölcsönöz a falaknak.
Elérhetőség: Rendelhető, szállítás: 2 hét
Szállítási díj: 2.290 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: tukor-matrica-1
Magyarország legnagyobb falpanel választéka
12 éves, 100%-ban magyar vállalkozás
Szakértői tanácsadás visszahívás garanciával
Ingyenes tervezés, egyedi megoldások

TERMÉKLEÍRÁS

Az öntapadós tükör matrica dekoráció használata rendkívül sokoldalú. Alkalmazható a lakás szinte bármely helyiségében, például a nappaliban, hálószobában, gyerekszobában, konyhában vagy akár az irodában is. A matrica különösen jól mutat, ha többet választasz belőle és azokat együtt helyezed el a falon, így egyedi és letisztult hatást érhetsz el.

Az öntapadósok felrakása rendkívül egyszerű. Csak távolítsd el a védőfóliát a matricáról, majd ragaszd fel a kívánt felületre.

Összességében az öntapadós tükör matrica kiváló választás, ha feldobnád a lakásodat egyedi és modern elemekkel. A kiváló minőségű anyagokból készült falmatrica éveken át megőrzi tisztaságát, és könnyen ápolható. Tisztítása ablaktisztítóval és mikroszálas kendővel vagy papírtörlővel ajánlott. Ne habozz tovább, és rendeld meg most, hogy te is felfedezhesd ennek a kreatív dekorációnak az előnyeit!

A dekormatricák sokoldalúak, és bármilyen sima felületre, mint például üvegre, fémre, csempére, fára, márványra stb., felragaszthatóak. A legtöbb sima, tiszta felületre, például falakra, ajtókra, ablakokra, szekrényekre és így tovább, ünnepi életet és egyéniséget kölcsönözhetünk. Emellett a házat is nagyobbá és barátságosabbá tehetjük.

Várjuk az elkészült, felrakott falpanelekről a referencia fotókat e-mailben, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont a következő vásárlás során lehet felhasználni.

További ötletekért tekintsd meg GALÉRIÁNKAT. 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!