Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Gyermeki játékosság - O!bubble KID

Kerma Design
2020. 10. 13. 23:55:28
Gyermeki játékosság - O!bubble KID
"A gyerekek szobája a képzelet birodalma."

A gyerekek szobája a képzelet birodalma - itt születnek meg a mindent legyőző hősök, az építőbajnokok, akik megannyi féle és fajta építményt képzelnek el és valósítanak meg - daruk, autók, parkolóházak, tűzoltóállomás és még hosszasan sorolhatnánk.
Mi lenne ha azt mondanánk, hogy az Ön otthonába is elhozzuk a legújabb építőelemeket, amelyek nemcsak dekoratívak hanem hasznos funkciót is látnak el?

Bizony, az O!Bubble KID egy építőkocka szériával veszi le a lábukról a gyerekeket - a különböző elemek csodás összhangot alkotnak a falon, ehhez pedig nem kell más, mint hogy a gyerekeket is bevonjuk a tervezésbe!  Az O!Bubble legjobb tulajdonsága, hogy ezek a habszivacs alapanyagú, farostlemezre rögzített, kárpitozott elemek bárhogy variálhatóak és könnyen telepíthetőek - nem kell hozzá szakember sem.
Mit értünk ez alatt? Csak vásárolja meg a kívánt színben és méretben a termékeket illetve a ragasztót ezek után pedig nincs más dolga, mint hogy sajátkezűleg rögzítse a falra - ilyen egyszerű!

gyerekszoba-design

Fontos kiemelnünk, hogy az O!Bubble termékcsalád egyetlen terméke sem tartalmaz egészségre káros anyagokat, gyártásuk során nem használnak illékony oldószereket sem.

Az O!Bubble termékekről általánosságban elmondható, hogy a gyerekszobák és az ifjúsági szobák egyik kedvenc dekorációs eleme, hiszen modern formáikkal és színeikkel tökéletesen beilleszthető bármilyen hangulatú/ témájú szobába. A habszivacs puhasága külön pluszpont az anyukák és apukák számára is, hiszen ha a lurkók játszanak, akkor sem kell megijedni az esetleges sérülésektől. Ezek a falpanelek könnyedén tisztíthatóak egy ruhahengerrel - nem igényel különleges tisztítószereket vagy tisztítási eljárásokat. Ezek a tulajdonságok mellett pedig külön pozitívumként említenénk, hogy tompítják a hangot a belső terekben.

falburkolat-gyerekszoba
Ha bármelyik O!Bubble termékünkről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, akkor keresse fel honlapunkat - varázsolja izgalmassá a gyerekszobát az O!Bubble KID termékcsaláddal!

falpanel-gyerekszoba-design

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerekszoba lakberendezés obubble