Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Obubble Kid gyerekszoba falpanelek:

kocka-gyerekszoba-falpanel

Gyönyörű, változatos színekben és formákban kapható, modern falburkolat. Az Obbuble panelekkel gyerekjáték a falak dekorálása! Ragasztással rögzíthető, könnyű, jól tisztítható, puha faldekoráció. Alakítsd kedvedre! 

Obubble Kid gyerekszoba falpanelek: Kreatív és színes 3D faldekoráció

Hozza be a kreativitást és a színpompát gyermeke szobájába az Obubble falpanelek segítségével. Ezek a lenyűgöző 3D faldekorációs elemek olyan, mintha a LEGO építőjáték elemek varázslatos világából léptek volna elő. Az Obubble falpanelek olyan praktikus és egyedi megoldást kínálnak, amelyekkel könnyedén átalakíthatja a gyerekszoba hangulatát és megteremtheti a saját kis mesebeli világát. Ezek a színes 3D falpanelek, amelyek hasonlítanak a LEGO építőjáték elemekre, garantáltan elbűvölik a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Ezek a dekor fali panelek nemcsak esztétikusak, hanem praktikus és sokoldalú megoldások is a lakberendezésben.

Falpanelek felhelyezése:

A falpanelek felhelyezése egyszerű és könnyű. Ragasztóval vagy ragasztással könnyedén felrögzíthetők a falra. Így lehetősége nyílik arra, hogy különleges kialakításokat hozzon létre, például ágyvégként, falvédőként vagy akár más design falburkolatként is használhatja őket. A panelek rugalmasak és könnyen kezelhetők, így kedvére alakíthatja és kombinálhatja azokat a saját egyedi stílusához igazítva.

Az Obubble Kid falpanelek számos élénk színben kaphatóak, amelyek felpezsdítik a gyerekszoba hangulatát. Választhat az élénk piros, a vidám sárga, a friss zöld vagy akár a bájos rózsaszín közül. Ezek a színpompás falpanelek garantáltan felkeltik a gyerekek érdeklődését és kreativitását.

Ezek a panelek textillel kárpitozott falburkolatok, amelyek puhaságot és melegséget visznek a térbe. Gyermeke biztonságára is gondolva, a textil felület nem csak esztétikus, de hangszigetelést is nyújt a szobában, ami segít a zaj csökkentésében és a nyugodt pihenésben.

Legyen része az Obubble Kid falpanel kreatív világának, és tegye még vidámabbá és inspirálóbbá a gyerekszobát!

Érdekesség:

A LEGO világrekord: A legmagasabb épített LEGO torony

A LEGO az egyik legismertebb és legnépszerűbb építőjáték világszerte, és számos kreatív lehetőséget kínál a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az egyik lenyűgöző LEGO világrekord a legmagasabb épített LEGO torony méretével kapcsolatos.

A jelenlegi Guinness Világrekordot egy 2015-ben felállított LEGO torony tartja, amelyet a svájci város, Winterthur lakói építettek. Ez a monumentális építmény elképesztő magasságú volt, elérve a 35,05 métert.

A LEGO torony építése rengeteg ember munkáját igényelte, akik összefogtak, hogy a lehető legtöbb LEGO elemet használják fel a magas torony megalkotásához. A projekthez körülbelül 500 000 LEGO kocka szükséges volt, amelyeket gondosan illesztettek össze, hogy létrehozzák ezt a lenyűgöző építészeti csodát.