Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Gyerekszoba falvédők

Gyerekszoba falvédők A gyerekszoba kialakítása a design szempont mellett a funkcionalitást is igényli. Nem elég, hogy valami szép és dekoratív, de legyen hasznos és praktikus is. A Kerma Design falvédők ilyenek.

Már több mint 10 éve forgalmazunk és gyártunk falvédőket. Elképzelhető, hogy a legtöbb falvédőt mi gyártottuk az országban. Nagyon népszerű termékünk, mert nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik.

gyerekszoba-falvedok-kerma

Falvédőink különböző színű műbőr és textil falpanelekből készülnek. A dekorpanelekből álló falvédő 9 standard és egyedi méretű panelekből rakható ki. A standard falvédő mérete 200x75cm. A hossz megegyezik az ágy hosszával, a 75cm magasság pedig ideális méret. Nem kevés és nem is sok. Természetesen ettől eltérő méret gyártására is van lehetőség. 

falvedo-gyerekszoba-kerma-design

Falvédő előnyök

A Kerma falvédők előnye, hogy nagyon sok színben és végtelen variációban, mintában rakható ki. Így biztos, hogy mindenki talál a saját elképzeléseinek megfelelőt. A falvédők házilag felrakhatóak, nem szükséges hozzá szakember se. 

kerma-design-falvedo-gyerekszoba

Könnyen tisztítható, strapabíró burkolat, mely védi a falat, illetve támogatja a hő- és hangszigetelést, zajcsökkentő tulajdonsága is van. Ütésvédelemként is megállja a helyét, hiszen a puha, szivacsos burkolat védi a gyermeket a sérüléstől.

modern-falvedo-gyerekszoba

A falvédőket kiváló minőségű anyagokból készítjük. Minden egyes darab kézzel készül és nincs egyetlen panel se, melyet nem néznénk át a csomagolás előtt. Mi nagyon büszkék vagyunk a minőségre! 

nyomtatott-mubor-falvedo

Falvédő újdonságok

Falvédő kollekciónkat hamarosan újabb anyagokkal bővítjük. Ilyen például a puha Minky textilek, vagy a gyerekmintás textilek. Különleges megoldás még a nyomtatott panelekből készült falvédőink is. Ez azt jelenti, hogy bármilyen kép, vagy fotó megjeleníthető a falvédőn. Lehet az egy mesehős, a család kedvenc kutyusa, egy szép táj, vagy bármilyen egyéb fotó, vagy grafika. 

led-falvedo-gyerekszoba

kerma-design-falvedok-gyerekszobaba

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel falvédő gyerekszoba kerma