Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Tuti, hogy a legtöbb falvédőt mi gyártjuk az országban!

Tuti, hogy a legtöbb falvédőt mi gyártjuk az országban! Az egyik legkedveltebb termékünk a KERMA műbőr, vagy textil falpanelekből készült falvédők! Már 10 éve népszerű termék, melyet kedvező tulajdonságainak köszönheti! Hogy melyek ezek?!

Nem: a falvédő nem ment ki a divatból! A mi falvédőink biztos nem! Ma, amikor az energia árak az egekben vannak, egy jó falvédő még abban is segíthet, hogy a fal ne legyen olyan hideg. Meleget igaz nem csinál, de növeli a komfortérzetet és az biztos, hogy jobb hozzá dőlni, mint a csupasz falhoz! 

kerma-textil-mubor-falvedok

Falvédőink színesek, változatos mintákban készülnek, illeszkednek minden stílushoz és akár egyedi méretben is rendelhető! Változatossága annak is köszönhető, hogy a több mint 100 rendelhető színből és a különböző méretű panelekből végtelen variáció rakható ki! 

szines-falvedp-gyerekszoba

Felrakásuk egyszerű még annak is, aki soha nem rakott még fel falpaneleket. Tiszta és néhány órás munkával varázslatossá változtathatod otthonod! 

gyerekjatek-kerma-falvedo

A Kerma dekorpanelek 2 cm vastagok. Az alap egy 1 cm vastag bútorlap, melyen 1 cm vastag szivacs van és ez van bevonva jó minőségű műbőrrel vagy textillel. A panelek tartósak, nem nyúlnak, nem repedeznek. Ez biztos, mert a 10 év alatt még erre senki se panaszkodott.

Illetve a felfeszített műbőr a falon nincs kitéve fizikai behatásoknak, nem egy kanapé, szék, vagy autóülés, ami sokkal jobban elhasználódik idővel. 

led-vilagitas-szoba-fal

Ennyi mintából talán nem könnyű a választás, de mi szívesen segítünk a tervezésben, választásban, a méretekben. Írd meg nekünk az elképzelésed, a méreteket, küldj egy fotót a szobáról, ahova a falvédőt szeretnéd.

A választást segíti még az ingyenes színminta kérés lehetőség is. A mintákat ingyenesen küldjük el postán. 

gyerekszoba-falvedo-kerma-design

A falvédő panelekből áll, melyeket egyenként kell a falra ragasztani. Ha szeretnéd, hogy a falvédő könnyen áthelyezhető legyen, akkor ne a falra, hanem egy natúr bútorlapra ragaszd a paneleket. Erről az alábbi cikkünkben bővebben írtunk: MOBIL FALBURKOLAT

falvedo-felrakas

A bútorlapra szerelt falvédőknél további lehetőség, hogy körbe rakható LED világítással is. Ez tovább növeli a falvédőnk dekoratív és egyedi jellegét. Egy másik blog cikkünk is a mobil falburkolat megoldásról szól, mely itt olvasható: KLIKK

falvedo-gyartas-kerma

Ha még különlegesebb megoldást szeretnél, akkor Neked ajánljuk a nyomtatott műbőr falvédőt. Ebben az esetben a paneleken bármilyen kép, vagy fotó megjelenhet. 

szoba-burkolat-kerma-design

A standard falvédőink mérete 200 x 75 cm. Ez illeszkedik az ágy hosszához. A 75 cm magasság pedig ideális méretként alakult ki az évek során. Természetesen a falvédő kérhető keskenyebb, vagy szélesebb, magasabb verzióban is. Illetve a 200 cm hosszúságtól is eltérhetünk. A lényeg, hogy bármilyen egyedi méret elkészíthető.

falipanel-burkolat-falvedo

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Következő cikkünkben arról fogunk írni, hogy az étkezőben hogyan védd a falat a koszolódástól, sérülésektől. Előljáróban annyit, hogy több falpanel megoldás, falburkolat ötlet is van erre! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel falvédő hálószoba kerma