Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Gyerekszoba falburkolat megoldások

Kerma Design
2022. 02. 24. 00:00:00

Egy gyerekszoba kialakításánál szempont a praktikum, a biztonság, a kényelem és a dekoratív megjelenés egyaránt. A különböző falpanelek, akár az összes kritériumnak is megfelelnek. Nagyon sok gyártónál találhatunk olyan falpanelt, mely kimondottan gyerekeknek, vagyis gyerekszobába terveznek a tervezők. Leginkább gyerekszobába való dekorpanelnek azt nevezhetjük, mely valamilyen “gyerekmintás” kivitelben készült. Ilyenek lehetnek például azok, melyek valamilyen állatot, mesefigurát ábrázolnak, de van például LEGO mintás 3d falpanel is. A minták mellett a szín is meghatározó, jellemző lehet, ha a gyerekszobára gondolunk. Természetesen más-más színt alkalmazunk, ha kislányról, vagy fiúról van szó. A nemek mellett az életkor is döntő lehet, hiszen nem mindegy, hogy a gyermek egy apró csecsemő, ovis, vagy serdülő kis kamasz. A dizájn dekorpanelek jellemzői meghatározhatják a funkcionalitást is. Vagyis azt, hogy hova is szeretnénk a falpanelt rakni a szobában! Fontos még a tartósság, vagy például a lángálló, hőálló, vagy nedvességálló tulajdonság is sok esetben. Egy falpanel a mellett, hogy “pusztán csak” dekoráció, lehet akár falvédő, térelválasztó, vagy ágyvég is. Nézzük azt, hogy az anyagukban különböző falpaneleket, mennyire tudjuk gyerekszobába alkalmazni:

KERMA FALPANELEK

Műbőr és textil falpanelek több mint 100 színben, egyedi méretekben is! Akár nyomtatott kivitelben is! A panelekre bármilyen mintát, képet tudunk nyomtatni! Több mint 10 éves gyártói tapasztalat! Jól tisztítható, dekoratív falburkolat megoldás, mely házilag is felrakható. Akár egyedi méretekben is gyártható! Ingyenes színminták és tervezés! Kérj ajánlatot! 

-INGYENES SZÍNMINTÁK

-JÓL TISZTÍTHATÓ

-HÁZILAG FELRAKHATÓ

-VÉGTELEN VARIÁCIÓ

MAJA ÖNTAPADÓS FALPANELEK

Egyszínű, színes és mintás falburkolat, melynek a felülete szivacsos. Nem kell hozzá ragasztó, mert öntapadós! Könnyen vágható, házilag felrakható, jól tisztítható! Készülhet belőle falvédő, ágyvég, vagy egyéb design falburkolat megoldás egy adott fal felületre. Kedvező árban kapható! 

-HAJLÍTHATÓ

-VÍZÁLLÓ

-JÓL TISZTÍTHATÓ

-HÁZILAG FELRAKHATÓ

 

OBUBBLE FALPANELEK

Különböző formájú, szivacsos falburkolat. Könnyű anyagból készült. A felülete jól tisztítható, puha. Az egyszerű alakzatokból nagyon mutatós, vidám és akár színes falfelületeket rakhatunk ki. Házilag felrakható. Készülhet belőle falvédő, vagy egyéb dekoráció. Akár néhány panellel is klassz eredményt érhetünk el! Biztos, hogy a szoba egyik legmutatósabb része lesz! 

-PUHA TAPINTÁS

-MODERN MEGOLDÁS

-HÁZILAG FELRAKHATÓ

 

Webáruházunkban rengeteg falburkolat ötlet található gyerekszobába is. Olcsótól a luxusig, nálunk minden megtalálható. A legtöbb falburkoló panel előnye, hogy házilag is felrakható, nem kell hozzá szakember. 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor Kerma!