Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Falpanelek az előszobában!

Kerma Design
2020. 04. 26. 22:03:53

KERMA műbőr falpanelek ideálisak a kabátok és táskák akasztós részének kialakítására, hiszen ezek az elemek utólag átfúrhatóak így bármilyen fogas rögzíthető. 

A KERMA műbőr paneleket 5 standard méretben gyártjuk ( 12,5x12,5cm  12,5x25cm 25x25cm 25x50cm 50x50cm ), ezen felül természetesen egyedi méretet is legyártunk, amelynek 20 % felára van.

Érdemes INGYENES színmintát igényelni itt nyugodtan megírhatja, hogy milyen színek érdeklik és postai úton küldünk anyag darabokat. 

A KERMA műbőr panelek esetében a fogasok felhelyezését a következőképpen szoktuk javasolni. 

A panel fa hátoldalát fúróval át kell fúrni,majd a műbőrt átlyukasztani. A falon be kell jelölni hogy hova fog esni a csavar. Tehát nem a panel fogja tartani a fogast hanem a fal. Általában nagyobb csavarra szokott szükség lenni, mint amit a fogashoz adnak. 

Minden megrendeléshez küldünk felrakási útmutatót is. borpanel-felrakasi-utmutato.pdf

Ismerd meg a FLUFFO falpaneleket! Fedezd fel, a benne rejlő lehetőségeket, a fantasztikus formákat és színeket! A 19 különböző minta, az 52 szín és a különböző panel vastagságok, rengeteg variációs lehetőséget nyújtanak! Legyen az iroda, hálószoba, gyerekszoba, nappali, előszoba, vagy bármilyen közösségi tér, vagy helyiség. Az unalmas, hideg falakat a Fluffo panelek, színessé, barátságossá, dekoratív felületté varázsolják.

A panelek felrakása egyszerű és tiszta munkát igényel, amely házilag is kivitelezhető, szakember segítsége nélkül. Az adott falfelület legyen tiszta és pormentes. A panelek felrakását akkor végezzük, ha már más porral, kosszal, festéssel járó műveleteken túl vagyunk, hogy a paneleket véletlenül se poroljuk, vagy koszoljuk össze. A panelek ragasztással kerülnek a falra. panelenként ragasztva. A falat nem kell ragasztani, csak a panelek hátulját. Oldószeres ragasztót ne használjunk!

A Sate Lite kőfurnér lapok is kiválóak lehetnek előszoba burkolására. ultravékony kőlap, 100%-ban természetes, 32 elérhető pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb 1,5-2 mm, súlya mindössze 1,5 kg négyzetméterenként. Az ultravékony kőfurnér szeleteinket a világ legszebb kőtábláiból állítjuk elő, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben. Mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, a változatos, és egyedi sturktúráknak köszönhetően egy masszív, több centi vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti. 

Flexwall és Regul PVC falpanelek is alkalmasak előszobába is. Anyagának köszönhetően egyszerűen, gyorsan házilag is felrakható. Ollóval könnyen méretre vágható. Vékony anyagát tekintve felhelyezhetők rá a fogasok is. Kő-fa és egyéb dekoratív mintában érhető el. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel. A megrendelésekhez felrakási útmutatót is biztosítunk.Vízálló, könnyen tisztítható. Karbantartást nem igényel. Remek hangulatot lehet vele elérni otthonunkban.

Felrakási útmutató: pvc-panel-felrakasi-utmutato.pdf

Az Obubble panelek  rugalmas poliuretán habból készültek, és színes műbársony bevonattal (flokkolás) borított poliamidszálból .A panelek puhák, amelyeknek köszönhetően jó akusztikus tulajdonságokat mutatnak - elnyelik a hangot. Tompítja a hangot a belső terekben. Az OBUBBLE dekorpanelekkel borított fal melegebb és lágy tapintású, ami kényelmesebbé és hangulatosabbá változtatja a belső terek jellegét. 55 különböző színben rendelhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel előszoba