Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
19.990 Ft
Mennyiség:csomag

PARAMÉTEREK

Terméknév Öntapadós bőr burkolólap
Anyag műbőr
Méret 15x45 cm
Vastagság 2 mm
Szín barna
Gyártó Wallart
Rendelési egység 1 csomag (16 darab, 15x45 cm-es bőr öntapadós dekor lapot tartalmaz)
Négyzetméterigény 1 csomag= 1,08 m2
Garancia 1 év

Ausztin tiszta barna öntapadós bőr burkolólap 15x45 cm

Ár:
19.990 Ft
Mennyiség:csomag
Az öntapadós bőr falburkolat csomagban vásárolható, mely 16 db 15x45 cm méretű lapot tartalmaz. A csomagban 4 típusú különböző textúrájú panel található. Házilag felrakható, hajlítható, beltéri falburkolat megoldás. Ideális falvédők, médiafalak, ágyvégek, előszobafalak kialakításához. Általános tisztítószerrel, nedves törlőkendővel tisztítható. 
Elérhetőség: Raktáron, szállítás: 2-5 nap
Szállítási díj: 2.290 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Wallart Europe B.V.
Cikkszám: bőr-burkolólap-AN-01
Magyarország legnagyobb falpanel választéka
12 éves, 100%-ban magyar vállalkozás
Szakértői tanácsadás visszahívás garanciával
Ingyenes tervezés, egyedi megoldások

TERMÉKLEÍRÁS

Üdvözöljük a WallArt öntapadós bőr oldalfali burkolólapok világában, amelyekkel otthona könnyedén egyedivé és rendkívül elegánssá varázsolható. A csomag 16 darab 2 mm vastagságú, 15x45 cm-es bőr öntapadós dekor lapot tartalmaz, ezzel 1,08 m2 területet lefedve.

 

Wallart bőr burkolatok tulajdonságai:

A csomagban található 4 különböző textúrájú lap lehetővé teszi, hogy a falon egy teljesen egyedi mintát hozzon létre, legyen az vízszintes, függőleges vagy akár halszálka minta. A telepítés rendkívül egyszerű, hiszen a bőr falburkoló lapok öntapadósak, így könnyedén felhelyezhetőek. Az optimális tapadás érdekében a falfelületnek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie. A lapok könnyen vághatóak, és rugalmasságuknak köszönhetően íves falfelületekre is könnyen telepíthetőek. A lapok hátoldalán erős Tesa öntapadós ragasztó található. A fólia eltávolításával már tapadnak is a felülethez. 

Az egyedi textúrák és a változatos elrendezési lehetőségek révén ezek a lapok nemcsak a falakat díszítik, hanem az egész szobát feldobják. Kifejezheti saját stílusát és kreativitását azáltal, hogy a lapokat egyedi módon kombinálja.

A csomag tartalmazza a szükséges mennyiséget is: 16 darab 15x45 cm-es lapból áll, amelyek összesen 1,08 m2 területet fednek le. A minőségi anyagból készült bőr falburkoló lapok hosszú távú tartósságot garantálnak, így nemcsak gyönyörűek, hanem megbízhatóan szolgálnak Önnek hosszú ideig.

Wallart kínálatában megtalálható bőr dekorpanel, mely egy forradalmian új belsőépítészeti megoldásnak számít a falak díszítésében. Ha Ön inkább a luxust részesíti előnyben a hagyományos falfestés helyett, vagy például a tapétázás helyett, akkor az exkluzív WallArt bőr falpanelek ideális választás lehetnek az Ön számára! Ezek a prémium minőségű bőr dekorpanelek bármilyen belső stílushoz tökéletesen illeszkednek, és ideálisak a falak dekoratív burkolásához, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról. A Wallart egy holland falburkolat gyártó cég, mely az egyik legismertebb. Falpanel webáruházunkban megtalálható a Wallart által forgalmazott Wood Look famintás vinyl burkolatok és a 3D-s Wallart újrahasznosított anyagból készült festhető panelek is. 

Ezek a bőr falburkoló lapok ideálisak médiafalak, falvédők kialakítására, de remekül alkalmazhatók más fali dekorációkhoz is, például hálószoba ágyvégekhez, előszoba falakhoz, nappali tévéfalakhoz, gyerekszoba falvédőkhöz, szekrény burkolatokhoz. Beltéren használható. 

Terméktulajdonságok:

  • Gyors és egyszerű telepítés
  • Könnyen tisztítható
  • Vágható a kívánt méretre
  • Hajlítható burkolat
  • Öntapadós falpanel

Kapcsolódó termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!