Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

A lányos szobák titkos praktikái - trükkök, tippek

Kerma Design
2020. 09. 14. 00:22:33
A lányos szobák titkos praktikái - trükkök, tippek
"Ne felejtsük el, hogy a lányok szobája külön szentély: a barátnőkkel való hosszas beszélgetések, játszások, babázások, később naplóírások és pizsamapartik helyszíne."

Ne felejtsük el, hogy a lányok szobája külön szentély: a barátnőkkel való hosszas beszélgetések, játszások, babázások, később naplóírások és pizsamapartik helyszíne, tehát ez egy komoly döntés - főleg ha ketten vannak egy szobában, hiszen van úgy, hogy az egyikőjük kedveli a rózsaszínt míg a másik abszolút nem. A szülők ilyenkor nem tehetnek mást, mint kreatívan és a lehető legolcsóbban oldják meg - természetesen belevonva a gyerekeket is.

Praktikus lehet, ha leltárt készítünk a bútorokból - mi az, ami marad és mi az, ami már nem szükséges. A maradt bútorokhoz igazíthatjuk a szoba színét - ha a gyerekek szeretnek kézműveskedni, akkor nagyszerű program lehet, ha a család együtt lefesti a régi bútorokat hogy ezzel is frissítsék a szoba hangulatát - rengeteg pénzt spórolva ezzel. Ha megvannak a bútorok, akkor jöhetnek az apró, színben harmonizáló dekorációk.

design-szoba-kerma
A szobát szín szempontjából két részre is oszthatjuk - a két szín találkozását pedig megoldhatjuk különböző technikákkal : a Pinterest rengeteg ilyen filléres, könnyen elkészíthető ötletet kínál. Csak a fantázia szab határt!

A jelenlegi színtrendek elég változatosak, de a lazacrózsaszín menta párosítás vagy a halvány rózsaszín szürkés jegeskék is abszolút befutó.  2020-ban meglepő módon a lakberendezés világában a kék szín utat tört magának - a babakék, a jegeskék, a provencei kék jól párosítható a barackkal de a betonszürke, a teveszőr barna is kellemes hatást tud adni. Ezek a színek egyébként jól mutatnak a gyerekszobában is ha nem ragaszkodunk a rózsaszínes árnyalatokhoz.

lany-szoba-design

Az ágyaknál színben passzoló KERMA textilbőr panelekkel védhetjük a falat, ami nemcsak praktikus hanem egyszerűen feldobja a szobát. Sőt, akár a gyerekekkel közösen is megtervezhetjük falvédőjüket a falpanel tervező program segítségével. Ha szeretnénk valami látványosabb dekorációt a falon, akkor gondolkozhatunk falpanelekben - nagy kedvenc a 3D mintával ellátott,masszív, egymás mellé rakva ismétlődő, kidomborodó mintát alkotó falpanel ami akár lefesthető is!
Ha valaki a pihepuha falpaneleket részesíti előnyben, akkor kiváló választás az O’Bubble vagy a Fluffo designja. Mind különleges designnal bír, forma és szín szempontjából csak a pénztárcánk szabhat határokat.

falburkolat-szines-kerma-design

A dekoráció szempontjából, ha nem konkrétan tapéta, falpanel irányba szeretnénk elmenni, akkor jó ötlet, ha képekkel oldjuk meg - a Kerma nyomtatott faliképei mesés látványt nyújtanak, akár a szó valódi értelmében is, hiszen ha a kedvenc mesefigurát szeretnénk viszontlátni a falon ez is megoldható. 

otthon-szoba-lakas-haz-falburkolat

Keresse bátran a Kerma Design-t ötletei megvalósításában!
info@kerma.hu

www.kerma.hu