Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

ZICARO térelválasztó falpanelek

Kerma Design
2021. 06. 12. 22:03:07
ZICARO térelválasztó falpanelek
Újdonság a Zicaro kínálatában - megkezdtük a könnyű, lézervágással készült műanyag panelek értékesítését. A Zicaro térelválasztó falpanelek segítségével könnyedén és gyorsan létrehozhatunk egy dekoratív válaszfalat bármely kiválasztott helyiségben. A panelek csatlakozásának lehetősége korlátlan lehetőséget teremt a belső tér kreatív térfelosztásához és egyedi hangulatot kölcsön.

A panelek könnyű, rugalmas és tartós, repedésekkel és törésekkel szemben ellenálló műanyagból készülnek. A legmagasabb színvonalú kivitel, a könnyű telepítés és a modern, dekoratív megjelenés jellemzi a ZICARO paneleket. A telepítésre kész panelek nem igényelnek semmilyen kezelést, például alapozást, festést. Ha szükséges, könnyen vágható!  A felület könnyen lemosható, jól tisztítható, nagy karcállóság jellemzi.

ZICARO térelválasztó panelek teljesen új lehetőségeket kínálnak a szobák elrendezésében és felosztásában. A kész összeszerelési rendszer lehetővé teszi, hogy akár házilag, szakember segítsége nélkül, nagyon rövid idő alatt alakítsunk ki egy modern, design térelválasztó felületet.

zicaro-terelvalaszto-falpanel

Térelválasztásra van szükséged, de falat építeni túl nagy munka lenne? Vagy a gipszkarton fal tovább szűkítené a teret? Mutatunk egy modern, dekoratív megoldást.

ZICARO térelválasztói új kapukat nyitnak meg a lakberendezés világában. Belső tereinket könnyedén megszépíthetjük a segítségükkel.

terelvalaszto-falpanel

14 különleges mintában elérhető, továbbá bizonyos mintákból lehetőség van záró elemet is rendelni.

A 3 választható szín (fekete, fehér, szürke) kombinációjával izgalmas dekorációt hozhatunk létre. De igény esetén a felület festhető is! 

Felhelyezés: A kapcsokkal illesszük össze az elemeket, majd akasszuk fel kampók segítségével a mennyezetre, de akár egy sínre is felhelyezhetjük.

Az elemek tapétavágó késsel szükség szerint elvághatók, illetve festhetőek.

zicaro-falburkolat

Felhasználási terület: Kiváló dekorációs megoldás lehet nappaliban, előszobában, hálószobában, étkezőben, konyhában és fürdőszobában egyaránt.