Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Virtuális világ és a falpanelek találkozása

Kerma Design
2021. 06. 13. 00:03:09
Virtuális világ és a falpanelek találkozása
Bár vannak, akik a zöld háttérre esküdnek, annál sokkal nívósabb és dekoratívabb háttérként szolgálhat a falpanel.

Manapság a technika fejlődésével nemcsak a gyerekek / tinédzserek mentsvára a számítógépes játékok virtuális világa, hanem a felnőttek is szívesen töltik ezzel a szabadidejüket. Azonban ez az új világ nemcsak szórakozást, hanem munkát is teremthet - a gamerek világa pénzben (is) mérhető. A gamerek mellett pedig beszélhetünk streamerekről is - ők akik megosszák azaz élőben közvetítik a különböző játékélményeiket.

Hogyan köthető össze ez a világ a falpanelek világával? Nagyon egyszerűen!

gamer-design

streamerek számára fontos, hogy mi a hátterük, elvégre egy egész online társadalom látja a szobájukat/ stúdiójukat miközben beszélnek/ játszanak egyéb online megosztott tevékenységet végeznek. Bár vannak, akik a zöld háttérre esküdnek, annál sokkal nívósabb és dekoratívabb háttérként szolgálhat a falpanel. Mivel rengeteg minta, textúra áll rendelkezésre az ő ötletességükön múlik, hogy hogyan fog mutatni a stúdiójuk/ szobájuk fala. Egy cseppnyi kreativitással akár nyomott mintás textilpanelekkel is dolgozhatnak, ahol a kedvenc karakterük, kedvenc számítógépes játékuk, logójuk jelenhet meg - az utóbbi marketing ötletnek is kiváló! A falpanelek zöme rendelkezik hangszigetelő képességgel - ez megint csak egy olyan pozitív hatása, amelyről érdemes szót ejteni. Ezeket az ötleteket természetesen a gamerek is alkalmazhatják, hiszen minden szobát fel lehet dobni falpanelekkel és némi RGB led szalaggal. Sok falpanelnek nagyon érdekes és modern mintája van, nevezhetnénk is sci-fi falpaneleknek viccesen. 

design-gamer

A futurisztikus hatásról sem kell lemondanunk: ha kifejezetten ez vonz minket, akkor erre is van megoldás - a Kerma Designnál elérhetőek hexagon formájú textilbőr panelek több színben, vagy akár nyomtatott kivitelben. Nagyon izgalmas összhatást készíthetünk velük. Személyes kedvencünk az írható hexagon minta, amelynek felületét krétafestékkel kezelték így megállja a helyét a konyhában, de a nappaliban és a fent említett gamer szobában is.

Válassza bármelyik falpanelünket - garantált minőséget fog választani!
Keresse fel weboldalunkat, hogy tájékozódjon az aktuális készletünkről vagy kövessen minket Facebook oldalunkon.
 Ha inspirációra van szüksége látogassa meg Pinterest oldalunkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés stílus