Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Új termékünk a Wallplex konyhai falpanelek!

Kerma Design
2021. 12. 26. 00:26:54
Új termékünk a Wallplex konyhai falpanelek!
Saját tapasztalatomból írom, hogy nem könnyű jó falburkolat megoldást találni a konyhába, ha azt szeretnénk, hogy az minőségében, használatában, designban és árában is megfeleljen!

Nagyon örültünk, amikor felkérést kaptunk arra, -hogy egyike lehetünk azoknak-, akik forgalmazzák a Wallplex konyhai falburkolatokat! Ez az új falburkolat sokak számára lesz egy jó megoldás a konyhában! Számos előnye van és ami a legjobb benne, hogy szuperül néz ki felrakva!

Wallplex anyagát tekintve egy kemény műanyag, mely törés és hőálló! Ez a tulajdonsága mindenképpen fontos, hiszen a konyhában hőnek és egyéb fizikai behatásoknak napi szinten ki lesz téve! 

konyha-wallplex-panel

Nagyon jól helyettesítheti a régi megunt csempét, mert látványban és megjelenésében egy nagyon trendi, dizájnos és modern megjelenést kölcsönöz konyhánknak

Az üvegnél sokkal erősebb, nem fog megrepedni, vagy eltörni! Nem kell hozzá szétkapni a konyhát, nem kell hívni burkolót, vagy festőt, mert ezeket a konyhai paneleket mi magunk is könnyen felrakhatjuk! Ezzel időt és pénzt spórolunk mindenképpen!

Ha pedig a designt nézzük, akkor szerintem mindenki talál magának megfelelőt a 60 különböző mintából, melyek 4 különböző méretben kaphatók! Ha esetleg ez se lenne elegendő, akkor lehetőség van egyedi mintában is kérni a falburkolatot! 

konyha-falpanelek-wallplex-dekor

Ne várj feleslegesen helyszíni felmérésre, árajánlatra, vagy a leterhelt mesterekre! Alakítsd át, szépítsd meg régi, vagy új konyhád a Wallplex panelekkel! Szuper falburkolat ötlet, hogy a konyhád szép legyen! Nem kell hozzá szétkapni a konyhát, nincs kosz, zaj! 

konyha-wallplex-otthon

ITT MEGNÉZHETED A MINTÁKAT: Wallpex konyhai falpanelek

konyhabutor-falpanel

burkolat-otthon-wallplex-kerma

Tartalomhoz tartozó címkék: konyha Wallplex