Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Új Termék: Fényes Szivacsos Öntapadós Falpanelek!

Új Termék: Fényes Szivacsos Öntapadós Falpanelek! Az új, fényes felületű, vízálló márványmintás PVC dekorpanelek nem csupán praktikus megoldást kínálnak a falburkolat megújítására, hanem egy új stílusdimenziót is hoznak otthonodba.

Az otthonunkat személyessé és kifejezővé varázsolni mindig inspiráló kihívás. Most pedig egy új lehetőség nyílik, hogy a falakat és belső tereket egyedi módon megújítsuk a Fényes Szivacsos Öntapadós Falpanelek segítségével.

fényes öntapadós márványmintás falpanel

Főbb Jellemzők:

  1. Praktikusság és Rugalmasság: A szivacsos PVC panel öntapadó hátuljának köszönhetően a falpanel könnyedén felhelyezhető, ráadásul nem igényel külön ragasztót. Rugalmas szerkezetük szinte bármilyen sima felületre alkalmassá teszi ezeket a paneleket.

  2. Márványmintás Elegancia: A divatos és fényes márványmintázatok eleganciát csempésznek otthonodba, mindezt megfizethető áron. A valódi márvány hatását keltik, de egy olcsóbb alternatívát nyújtanak a felújítás szerelmeseinek.

  3. Könnyű Tisztíthatóság: A PVC felület ellenáll a mosásnak, sérülésnek és kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít. A tisztítás sem jelent problémát, hiszen semleges tisztítószeres vízzel könnyedén tisztíthatók.

fényes öntapadós márványmintás falpanel

Használati Területek:

  • Előszoba, nappali, konyha, folyosó: A panelek ideálisak ezeknek a helyiségeknek a díszítésére és frissítésére.
  • Felületek: Rakható festett falra, meglévő csempére, vagy kerámia burkolatra. Jól tapad üvegen, bútoron vagy stabilan ragasztott tapétán is.

fényes öntapadós márványmintás falpanel

Felrakás és Felhasználás:

A panelek könnyen felhelyezhetők otthonod különböző területein. Az előkészítés fontos lépése a sikeres felrakásnak, és a panelek vágásához mindössze egy olló vagy éles tapétavágó kést kell használni. A vízmérték, mérőszalag vagy lézeres mérő ajánlott segítség a pontos helyezéshez.

fényes öntapadós márványmintás falpanel

fényes öntapadós márványmintás falpanel