Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Ezek voltak a TOP 5+1 falpanel termékeink 2022-ben!

Ezek voltak a TOP 5+1 falpanel termékeink 2022-ben! Falpanel választékunk már több mint 2000 különböző típusból áll. Megmutatjuk, hogy ezek közül melyik 5 volt az, amiből a legtöbbet értékesítettünk 2022-ben! A plusz 1 pedig nem falpanel volt…a cikkben az is kiderül, hogy akkor mi volt ez!

Lássuk akkor, hogy melyek voltak 2022 legsikeresebb falpaneljei! A TOP 5 termék három különböző dekor falpanel típusból került ki. Ez a három típus teljesen különböző megjelenésében, anyagában és árban is. 

5. Ötödik helyen a Black matt fekete lamella falburkolat végzett. Ez egy nagyon trendi falpanel típus, a fekete szín pedig eleganciát kölcsönöz minden olyan otthonban, ahol ezek a falipanelek megjelennek. Beltérben használható, nagyon jól mutat a nappaliban például tv falként, de rakhatjuk hálószobába ágyvégként, vagy előszobába is. Ez a lamella falpanel típus térelválasztónak is alkalmazható.

fekete-lamella-falpanel

4. helyezett falpanel szintén lamella és ugyancsak ebből a típusból került ki, csak ez a szín a Oak Natur Santana tölgy. A tölgy szín még mindig nagyon kedvelt a lakberendezésben. Nagyon sok bútor és egyéb kiegészítő készül ebből a színből. A lakberendezők és belsőépítészek előszeretettel használják. Mi is nagyon! 

tolgy-lamella-falipanel-burkolat

3. falpanel lett egy pvc falburkolat. A pvc falpanelek továbbra is az egyik legnépszerűbb termékünk. Kedvező ára, könnyű használhatósága és a rengeteg választható típus miatt sok-sok megrendelőnk választotta.  Ezek közül a legsikeresebb a Flexwall Grey Seam fehér csempe falpanel volt 2022-ben! Ezt a típust a mintázata alapján a legtöbben konyhába, vagy fürdőszobába választották. A pvc falipanel egy házilag felrakható, vízálló, hajlítható falburkolat. 

pvc-csempe-falpanel-burkolat-konyha

2. helyen a közkedvelt Stikwall falburkolat 651-019 színes tégla mintás típus végzett. Ez a panel jól utánozza a valódi bontott tégla mintázatát. Kültérben is használható és nem csak otthonunk, hanem éttermek, hotelek, szalonok kedvelt burkolata. 

teglamintas-panel-burkolat-stikwall

1. A Győztes falpanel pedig a Stikwall 656-2001 színes, szeletelt kő falburkolat lett, mely egy polisztirol alapra készült, kemény műgyanta bevonattal ellátott falipanel. A felülete pedig terméskő utánzatú. Jól mutat nappaliban, hálószobában, dolgozószobában, illetve kültérben lábazatként, homlokzati díszként. 

komintas-falburkolat-stikwall

A 2022-es év TOP 5 listáját pedig nem egy falpanel típus, hanem egy ragasztó nyerte. Ez a Soudal T-Rex transzparens ragasztó. Ez a termék volt a lista +1 helyezettje!  Ebből a termékből adtunk el a legtöbbet egy év alatt. Országos szinten is valószínűleg dobogósok vagyunk eladásban ebből a típusból, de volt olyan év, hogy mi értékesítettünk belőle a legtöbbet az országban! 

soudal-t-rex-ragaszto

Ez természetesen azt is mutatja, hogy a falpanelek népszerűek, illetve ragasztással kell őket rögzíteni az adott falra. 

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést a falpanelek iránt! Örülünk, hogy már több mint 10 éve vagyunk a piacon és elsők között kezdtük el a design 3d falburkolatok népszerűsítését itthon. 

 

2023-ban is újabb falpanel típusokkal várunk mindenkit webáruházunkban! Bízunk benne, hogy sok otthont fog díszíteni falpanel! 

Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!