Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Tippek és trükkök az idei év trendjeihez

Tippek és trükkök az idei év trendjeihez Indítsuk 2023-at egy TOP 5-ös tipp leírással, ami segíthet eligazodni akkor, ha épp lakásfelújítás előtt állsz. Tippek és trükkök, egy kis trendkalauz és vágj is bele bátran!

1. Mérj és Tervezz!
Mindent megelőz a tervezés folyamata - ezt persze mondani sem kell. Ha falpanelekben gondolkodsz és talán már a színek is megvannak, akkor van egy jó hírünk számodra - weboldalunkon elérhető egy online tervező, ami óriási segítséget adhat abban, hogy a fejedből átültesd az ötletet a képernyőre - szín és méret szerint! Könnyedén kezelhető,variálható és a végeredményt le is mentheted illetve meg is rendelheted tőlünk. Ilyen egyszerűen!

falpanel-tervezo-kerma-design

lakberendezes-trend-2023


2. Merjünk játszani!
Geometrikus minták? 70-es évek divatja? Nos, van aki nem szereti követni a divatot, sokkal inkább diktálja azt: van aki az egyszerűséget kedveli, mások inkább a merészebb dolgokat. Érdekes párosításokat lehet összehozni otthonunkban: geometrikus formájú falpanelek, texturált falpanelek, műnövénnyel borított panelek - végtelen sok megoldás létezik, akár szín, akár forma tekintetében. Nem feltétlenül kell a lakberendezési magazinok hasábjait követnünk, ha nem érezzük magunkénak csak azért, mert dekoratívan fest - a lényeg az otthonosság, a sajátságos élettér kialakítása.

2023-trend-design-lakberendezes

 


3. Ragyogó színek
A semleges vagy pasztell színek, a fehér és a bézs ma már a basic azaz alap palettát képezik, de néha jó túllépni vagy túllátni ezen - vannak erőteljes színek, amelyeket mesésen lehet kombinálni más felületekkel. Egy gyönyörű,erőteljes mélyzöld mesésen mutat akár matt aranyszínű,műbőr falpanellel, vagy akár egy geometrikus mintát ábrázoló parafa falpanellel - ez persze csak egy ötlet a többezer közül, ami megvalósításra vár. Az idei év színe a Pantone színskála szerint a Viva Magenta, ami egy erőteljes bíbor és lila közti átmenetes szín. Festésre fel!

pantone-viva-magenta

falpanel-trend-kerma-design


4. Hangsúlyos falak
Képet ide, képet oda, falmatrica és mégis olyan üres? Sablonos megoldások helyett merjünk nagyot álmodni - lépjünk ki a tipikus keretből! A jelszó: nyomtatott falpanelek. Bizony, a családi album remekei, egy kedvenc kirándulóhelyünk, egy életesemény immáron nyomtatott, nagyobb formában is hangsúlyt kaphat a falunkon amellett, hogy esztétikailag nagyot dob a szimpla falakon, funkcióját tekintve védi a falat, minimális hő-és hangszigetelő hatással is rendelkezik. Win-win helyzet.

falpanel-burkolatok-felujitas


5.Térkitöltés okosan
Ahogy már fent is említettük a design és az összhatás fontos, azonban még egy dolog amire megéri kellő figyelmet fordítani - a funkcionalitás! Hiszen mit ér a csodás összhang, ha nincs mögötte tartalom? Van aki hisz a feng shuiban és a lakás összes négyzetcentiméterét okosan és legfőképp harmónikusan akarja megtervezni - mások pedig abban hisznek, hogy a nagymama fotele újra kárpitozva mesésen fest a sarokban, a nemrégiben felújított DIY könyvespolc mellett…
A falpanelek funkciója nemcsak az esztétika, hanem a falak védelme, hő-és hangszigetelés, gyermekszobában pedig kifejezetten biztonsági szempontja is van. Ennek tekintetében több helyiségben is érdemes beruházni falpanelekre, hiszen minden térben megállja a helyét.

design-falburkolat-otletek

Tartalomhoz tartozó címkék: kerma lakberendezés