Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Tervezd meg a saját falpaneled!

Tervezd meg a saját falpaneled!

Legyen olyan falpanel az otthonodban, ami csak Neked van! Bármilyen mintával készítünk textil vagy műbőr falpaneleket, ágyvégeket, falvédőket, előszobafalakat. Egyedi ötleted van? Mi megvalósítjuk! Kedvenc fotódról, képedről, vagy bármilyen mintáról, motívumról készülhet falpanel. 

Egyedi falpanelek a Kerma Design-tól

Alkoss egyedi falpaneleket, melyek csak Téged tükröznek! Képzeleted határai nélkül tervezünk textil vagy műbőr falpaneleket, ágyvégeket, falvédőket és előszobafalakat. Bármilyen elképzelésed, ötleted van, mi valósítjuk meg! Fotóidból, képeidből vagy akár bármilyen mintáról, motívumról készíthetünk falpaneleket.

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

A panelek különféle méretekben elérhetők, de leggyakoribb standard méretünk a 25x25 cm. Természetesen rendelhetők 50x50 cm-es vagy még kisebb méretek is, például 125x12,5 cm. Nagyobb terekhez ajánljuk a nagyobb paneleket, míg kisebb helyiségekbe a kisebbeket, de mindez egyénenként változhat.  smiley

Legyünk kreatívak együtt! Ha nincs konkrét ötleted, vagy tanácstalan vagy, segítünk a tervezésben, és együtt dolgozunk ki egyedi elképzelésedet.

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

De mit lehet készíteni ezekből az egyedi falpanelekből? Nem csak dekorációk, hanem praktikus tárgyak is lehetnek belőlük, például falvédők, ágyvégek, TV falak vagy előszobafalak. Lehetnek egyszerű faliképek is, melyek ékesítik otthonodat.  yes

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

Milyen mintákat ajánlunk? A választék szinte végtelen, és csak a fantáziádra van bízva! Lehet absztrakt, növényi vagy virágmintás, geometriai formák, állatok vagy akár klasszikus minták is. De akár struktúrákat vagy felületeket is utánozhatunk, mint például téglamintát, famintát, beton vagy kő struktúráját.

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

Egyedi minták és ajánlott színek

Ahogy az egyedi falpanel minták kiválasztásánál is fontos szempont a sokszínűség és az egyediség, úgy a színek és a minták is meghatározzák az adott tér hangulatát és stílusát. Itt néhány konkrét minta és színválaszték különböző stílusokhoz:

  1. Modern és Minimalista Stílus: Ehhez a stílushoz egyszerű, letisztult mintákat ajánlunk, például geometriai formákat vagy absztrakt mintákat. Színek közül a fehér, szürke és fekete klasszikus választás, de akár élénkebb színekkel is kiegészíthetők, mint például az élénk piros vagy kék.

  2. Skandináv Stílus: A skandináv design természetes anyagokat és egyszerű vonalakat jelent. Ebben a stílusban a fa minták nagyon népszerűek, például faerezet vagy faforgács mintázat. Színek terén a fehér, a pasztell színek és a földszínek dominálnak.

  3. Vintage és Retro Stílus: Ha a vintage vagy retró stílusban gondolkodsz, akkor érdemes olyan mintákat választani, amelyek visszaidézik az elmúlt évtizedek hangulatát. Ezek lehetnek virágminták, csíkok vagy különféle geometriai minták. Színek terén a meleg árnyalatok, például a bézs, a barna, a sárga vagy a világoskék lehetnek ideálisak.

  4. Tropikus vagy Botanikus Stílus: Ha a természet és az egzotikum ihlet, akkor olyan mintákat választhatsz, amelyek növényeket vagy trópusi állatokat ábrázolnak. Ezek lehetnek nagy virágok, pálmafák vagy pálmalevelek mintái. Színek közül a zöld árnyalatai, a sárga, a kék és a korall színek passzolnak ehhez a stílushoz.

  5. Indusztriális Stílus: Az ipari stílusú terekben az acél és a beton textúrái és mintái dominálnak. Ebben az esetben lehetőség van utánozni a téglamintát, a beton struktúrát vagy az acél felületet. Színek terén a szürke, a fekete és a barna árnyalatai alkalmazhatók.

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

Ezek csupán néhány példa a sokféle lehetőségre, amikor a falpanel minták és színek kiválasztásáról van szó. Fontos figyelembe venni az adott tér stílusát és hangulatát, valamint az egyedi ízlést és preferenciákat is.

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

Hova ajánljuk ezeket az egyedi, design falpaneleket, falvédőket, ágyvégeket és előszobafalakat? Ajánljuk otthonokba, irodákba, üzletekbe, éttermekbe és bármely más helyiségbe, ahol egyedi és stílusos megjelenést kívánsz. Legyen szó lakberendezésről vagy üzleti célú berendezésről, ezek az egyedi falpanelek, nyomtatott faliképek garantáltan feldobják és személyessé teszik a tér hangulatát!

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek

egyedi nyomtatott falpanelek, falvédők, ágyvégek