Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Tégla van köztünk!

Kerma Design
2019. 05. 14. 00:31:32
Tégla van köztünk!

Sikerült beépülnie, de most leleplezzük! Sokan kerestétek, de most eláruljuk mit kell róla tudni és hol találjátok! Lássuk akkor a téglamintás falpaneleket!

Egyik nagy kedvenc a téglaburkolat, mely otthonunk szinte bármely részén felbukkanhat! Nekem személyesen is annyira tetszik, hogy az új lakásomban biztos, hogy legalább egy falat téglamintás falpanellel fogunk burkolni! Szerencsére nagyon sok mintában és színben elérhető, több anyag típusból is! Talán a legjobb és legszuperebb megoldás a valódi bontott tégla és dísztégla, de ezek mellett már találunk árban kedvezőbb megoldást és olyanokat, melyeket könnyű felrakni házilag is, vagyis nem kell hozzá szakember! Ezek a panelek nagyon jól utánozzák a valódi téglát és gyors, tiszta munkával, minimális hulladékkal és kosszal, mi is tudunk téglamintás falat készíteni! 

Sok mindenre igaz, hogy a kevés néha több! Ezért a téglafallal se kell túlzásokba esni. Bőven elég, ha egy falat, vagy csak egy bizonyos részét díszítjük vele! A téglaminta nagyon jól mutat sima fehér fallal, vagy akár más színekkel is, vagy mintásabb tapétákkal egyaránt. Jól kombinálható fával, fémmel. Persze jobb világosabb színekkel párosítani, mert így nem lesz olyan komor, vagy sötét a lakás. Az általunk forgalmazott téglamintás 3d falpanelekről elmondható, hogy könnyen vághatóak, könnyebek mint a valódi tégla és van olyan is, mely hajlítható külső- és belső sarkokra, íves felületekre! Nézzük akkor a lehetőségeket:

Kezdjük az egyik legkedveltebb típussal a FLEXWALL és Regul pvc falpanelekkel. Ez a típus egy könnyű, műanyag pvc-ből készül. A felületén látható mintázat nyomtatva van. A választékban nagyon sok téglamintásat találunk. A legtöbb panel mérete 98x48cm. Könnyen vágható akár egy ollóval is. A legnagyobb előnyük, hogy hajíthatóak, így íves felületekre, sarkokra is rakhatjuk. A műanyag vízálló, lángálló, vagyis nem ég, de magas hő- vagy nyílt láng mellé nem ajánljuk, mert megolvadhat. Csak beltérben használható, mert kültéren a műanyag pvc megmerevedik és törékeny lesz, vagyis a fagyot nem bírja. Árban nagyon kedvező, mert egy darab csak 1790Ft!

Azt szeretném azért elmondani, hogy a pvc panelek forgalmazását cégünk kezdte el elsőként Magyarországon, közel 4 éve! Azóta több ezer elégedett ügyfelünk otthonát díszítik ezek a típusú 3d-s falpanelek!

FŐBB TULAJDONSÁGOK:

-Házilag felrakható

-Vízálló

-Hajlítható

-Valódi 3D-s felület

-Kedvező ár!

-Széles választék

Klikk ide a FlexWall pvc falpanelekhez: WEBSHOP

tegla-falburkolat
 

Következő típus a STIKWALL falpanelek. Ez egy elég új típusú falpanel, mely most kezdte el a térhódítását Európában és nálunk is! Több méretben és színben kapható, kemény műgyanta bevonattal ellátott, polisztirol alapra készült 3D-s falpanel. Több téglamintás változatát is forgalmazzuk. Nagy előnye, hogy hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik, valamint kültérre is alkalmas! Szigetelés és dekoráció egyben! A panelek jól illeszthetőek egymáshoz, vághatóak, ragasztással kell rögzíteni a falra.  További felületkezelést nem igényel. 

FŐBB TULAJDONSÁGOK:

-Házilag felrakható

-Vízálló

-Valódi 3D-s felület

-Hőszigetelő

-Hangszigetelő

-Kültérre is alkalmas!

Nagyon jó megoldás a DECORTENA polisztirol panelek! Ezeknek a paneleknek a különlegessége, hogy külső-belső sarokelemek is kaphatóak hozzá. Ez nagyban megkönnyíti a munkánkat, mivel nem kell bajlódni a toldásokkal, vágásokkal. Így sokkal egységesebb és szebb falfelületet kapunk. A polisztirol egy könnyű, jól vágható anyag, viszont elég sérülékeny is, így ne rakjuk olyan helyre ahol ki van téve fizikai behatásoknak. Nagyon jó tv falat, ágyvég dekorációt készíthetünk belőlük. Az alap színük fehér, mely bármilyen színre festhető vízesbázisú festékkel. Ha az adott színt meguntuk, akkor bármikor átfesthetjük! Jól alkalmazható olyan falaknál, melyek nem bírják a nagyobb terhelést.

Polisztirolból készült téglamintás panelt találunk még más típusokból is, például a MYWALL és POLISTAR panelek között. 

FŐBB TULAJDONSÁGOK:

-Házilag felrakható

-Vízálló

-Valódi 3D-s felület

-Hőszigetelő

-Hangszigetelő

-Könnyű súly

Téglamintás megoldás, bár nem falpanel a webáruházunkban rendelhető öntapadós tapéták, melyek között több tégla is van! Ez egy olcsóbb megoldás és előnye lehet, hogy nem csak a falakra, hanem ajtóra, bútorra is alkalmazható! 

falburkolat-kerma

Fedezz fel Te is új lehetőségeket a téglamintás falburkolatok segítségével! 

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés minta otthon stílus