Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Személyre szabott otthonok...

Kerma Design
2022. 06. 08. 00:27:47
Személyre szabott otthonok...
Természetes, hogy ha új ingatlant vesz az ember, vagy új albérletbe költözik szeretné ha nemcsak kellemes hangulata legyen a leendő otthonának, hanem markánsan ott csillogjon a kézjegye, a stílusa a bútorokon, a kiegészítőkön, a falakon - egyszóval mindenhol. Ebből fakadóan sokan már az elejétől fogva tervezgetik, hogyan lehetne egyszerre otthonossá de mindezek mellett pedig egyedivé varázsolni az adott életterét.

Mutatunk pár lehetséges ötletet, ami elindíthatja a leendő új tulajdonost abban hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt.

Minden a bejárati ajtónál kezdődik - a bejárati ajtót akár lefesthetjük, kicserélhetjük, tehetünk rá évszaknak megfelelő dekort - a kreativitásunkon múlik, hogyan tudjuk a legjobban kimutatni, hogy éppen ki is lakik itt  - gondoljunk csak arra, hogy meghívjuk a barátainkat egy házavató bulira: ha egy beszédes dísszel, egy kreatív ajtó kopogtatóval jelezhetjük a vendégeinknek, hogy jó helyen járnak :)

otthon-lakas-design-kerma


Az előszobában elhelyezhetünk személyes tárgyakat ha lehetőségünk van rá - egy fotó falat is létrehozhatunk, a kulcs akasztónk is lehet személyre szabott kreatívan( az interneten számos ötlet fellelhető: legó, boros dugó és egyéb vicces kulcsakasztó). Ha imádjuk a virágokat, akkor bátran vásároljunk virágot az előtérbe - akár vágott virág, akár cserepes - jól fog mutatni! A falakat akár 3d falpanelekkel is bevonhatjuk - ennek nem csak esztétikai hatása lehet, hanem konkrétan segíthet abban, hogy felfogja a zajt. Több száz féle falpanel közül válogathatunk - van aki a textilbőrrel bevont falpanelekre esküszik, mások pedig a természetesebb, eco parafa falpanelekben lát lehetőséget. Folyamatosan nő webáruházunk választéka, egyre több falburkolat ötletet találsz nálunk! 

design-home-decor-wallart

A nappali és a konyha is könnyedén egyedivé varázsolható - játszhatunk a falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal. Ha egy adott stílust képviselünk a nappaliban legyen az a minimalista,letisztult vonalak akkor érdemes elgondolkoznunk, hogy milyen apróságok, dísztárgyak vagy kiegészítők állják meg a helyüket ebben a térben. Érdemes egy színpalettát létrehoznunk ahhoz, hogy átláthatóbbá tegyük a már meglévő bútoraink, dísztárgyaink, textiljeink helyét a lakásban. Ha nagyon ragaszkodunk egy-egy bútorhoz, de a színe nem megfelelő akár át is festhetjük - nem egy ördöngősség, csupán időt és némi kézügyességet igényel.
Ha szeretnénk védeni a falakat akkor érdemes befektetünk a fent említett falpanelekbe - a gyerekszobánál kifejezetten praktikus is lehet: ágy mögé helyezve, a falra téve - könnyen tisztán tartható, így az esetleges szennyeződések miatt sem kell aggódnunk.

diszes-lakas-otthonok
 


hálószoba az egyik legfontosabb eleme a háznak. A pihenés, a kikapcsolódás tere így kerüljük az olyan tárgyak elhelyezését, ami ezt gátolja. Egy puha szőnyeg, két éjjeliszekrény, egy lámpa, esetleg egy könyvespolc vagy ruhásszekrény - egyszerű, puritán megoldás amit feldobhatunk pár kiegészítővel. Figyeljünk a színekre: ne legyenek túl élénk színek, vagy túlzott minták.Összességében törekedjünk arra, hogy a tervezés fázisában minden lehetséges sarkalatos pontra találjunk megoldást : ha albérletbe költözünk akkor fontos szempont, hogy mobilitásra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá egyeztessünk a tulajdonossal, hogy festhetünk-e, alakíthatunk-e a beleegyezésével - ez nagyban függ attól, hogy hosszútávra tervezünk-e itt maradni. Ha pedig az otthonunkról van szó, akkor még inkább járjuk körbe alaposan a témát  elvégre nem egy-két évig szeretnénk élvezni az otthonunk kényelmét. Ha falburkolatra van szükség, akkor ebben segít a Kerma Design dekorpanel és 3D-s falpanel webáruház, melyben számos megoldást, ötletet és inspirációt találunk! Az ötletek megvalósításához pedig 3000 falburkolat közül választhatunk! 

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Tartalomhoz tartozó címkék: stílus