Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Széchenyi 2020 PROJEKTINFORMÁCIÓK

PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP-5.3.12-19-2020-00355


A Kerma Design Kft. foglalkoztatásbővítése

  • Kedvezményezett neve: Kerma Design Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: A Kerma Design Kft. foglalkoztatásbővítése
  • Elszámolható összköltség: 18 044 208 Ft
  • Vissza nem térítendő támogatás összege: 12 630 945 Ft
  • Támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt tartalmának bemutatása:
A Kerma Design Kft. fő profilja beltéri 3D-s falpanelek forgalmazása és gyártása, Magyarországon az elsők között kezdett falpanelekkel foglalkozni. Saját gyártású KERMA textilbőr falpaneljeivel pedig elsőként lépett piacra, amellyel azóta is piacvezető.


A Vállakozás számára versenyképessége szempontjából fontos, hogy egyes területeken kidolgozott stratégiáit és fejlesztéseit gyorsan, hatékonyan vezesse be, és képes legyen azok fenntartására. Ezt igyekszik megvalósítani a humánerőforrás területen is a munkatársak kiválasztása, betanítása, oktatása során. A Társaság új gyártási tevékenységet, a textil alapú falpanelek gyártását kívánja elindítani. Ezen tevékenység elindításához szükséges meglevő humán erőforrás fejlesztése. A projekt
keretében 3 fő középfokú végzettséggel rendelkező alkalmazott felvételét tervezzük a meglévő munkavállalók megtartása mellett. A felvenni tervezett munkavállalók közül 2 főt adminisztrációs és ügyintézői munkakörben, 1 főt csomagoló munkakörben kívánunk alkalmazni. A 2 fő adminisztrációs kolléga feladata a megrendelések feldolgozása, adminisztrálása, számlázása, kimutatások készítésében, marketing feladatok ellátása. 1 fő csomagoló munkavállaló a megrendelt termékek összekészítésben és csomagolásában vesz részt. A megvalósuló létszámbővítés során a Cég hozzájárul az új munkavállalók szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának javulásához azáltal, hogy a foglalkoztatásuk során megfelelő infrastruktúrát és eszközöket biztosítunk a munkavégzésükhöz, gondoskodunk a betanításukról, oktatásukról.

A létszámbővítéssel járó beruházásunk célja a meglévő kapacitásaink bővítése és a meglévő termékkínálatunk új termékekkel (Kerma textil falpanelek) történő szélesítése. A jelenlegi humánerőforrás állományunk nem elegendő az új gyártási tevékenység elindításához, ezért bővíteni kívánjuk a foglalkoztatotti létszámot.


A beruházás megvalósulása lehetőséget biztosít cégünk számára a meglévő kapacitásaink bővülésével és az új technológiai igényeknek megfelelő gyártástechnológia alkalmazásával elérhető termékskála bővítésével a piaci részesedésünk további növelésére, a pénzügyi stabilitásunk megerősítésére és segíti a régióban élő szakképzett emberek helyben történő elhelyezkedését olyan bérszínvonalon, amely segíti a helyben maradásukat.

  • a projekt várható befejezési dátuma: 2023.02.28.
  • a projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00355