Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Stikwall hungarocell falpanelek: A sokoldalú dekorációs megoldás

Stikwall hungarocell falpanelek: A sokoldalú dekorációs megoldás A modern belsőépítészetben egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a dekoratív elemek, amelyek nem csak esztétikai, hanem funkcionális szerepet is betöltenek. A Stikwall hungarocell falpanelek kiváló választásnak bizonyulnak, mivel egyszerre szolgálnak dekorációként és biztosítanak hő- és hangszigetelést.

Kiemelkedő tulajdonságok, modern falburkolat

Sokoldalú Alkalmazás
A Stikwall falpanelek felhasználhatók otthonok, szállodák, kávézók, éttermek, üzletek és irodák díszítésére. Ezek a panelek könnyen telepíthetők és rendkívül praktikusak, hiszen rugalmas szerkezetük és kemény felületük révén ütésállók és biztonságosak. Ezek a falburkolatok nem csak beltéri, hanem kültéri felhasználásra is alkalmasak. Teraszok, lábazat, homlokzat felújításhoz is alkalmas, házilag felrakható megoldás. 

stikwall kültéri falburkolat

Speciális Gyártási Technológia
A Stikwall speciális gyártási eljárásának köszönhetően a panelek vízfelvétele minimális, még közvetlen vízzel való érintkezés esetén is. Az akril bevonatuk évekig megőrzi minőségét, a páratartalom pedig nem befolyásolja őket. Ez különösen előnyös a hosszú távú használat során.

Természetes Megjelenés
A hungarocell panelek természetes kő, tégla, fa és márvány hatását keltik, így a természetesség érzetét biztosítják anélkül, hogy mesterséges hatást keltenének. A legnépszerűbb falburkolat típusok a különböző színű és mintázatú téglamintás és kőmintás falpanelek, de egyre kedveltebb a márványmintás és lamellamintás burkoló panelek is. 

stikwall kültéri falburkolat

Felhasználási Előnyök

Egyszerű Telepítés
A panelek könnyen felszerelhetők bármilyen felületre, legyen az festett vagy festetlen. Telepítésükhöz nincs szükség speciális szerszámokra, egy egyszerű fűrész és tapétavágó kés is elegendő a vágáshoz és formázáshoz. Az alkalmazásukhoz szükséges ragasztót a felület igényei szerint választhatjuk meg.

Könnyen Karbantartható és Tartós
A Stikwall panelek könnyen tisztíthatók, nem deformálódnak idővel és nem veszítenek szigetelő tulajdonságaikból. A nedvesség és víz nem károsítja őket, és festhetők, így színük könnyen változtatható.

lamella falpanel

Biztonságos és Egészséges
Ezek a falpanelek nem termelnek baktériumokat, algákat és nem tartalmaznak mérgező gázokat, így nem károsak az egészségre és a környezetre. Emellett nem növelik a lángot, hanem gátolják a tűz terjedését.

nappali falpanelek

A Stikwall hungarocell (polisztirol) falpanelek ideális megoldást nyújtanak mindazok számára, akik egy időtálló, dekoratív és praktikus elemre vágynak belső tereik kialakításában. Ezek a panelek nemcsak esztétikai értéket adnak, hanem hozzájárulnak a hő- és hangszigeteléshez is, így biztosítva a komfortos és biztonságos környezetet.

kőmintás falburkolat