Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk mondták! Vélemények a Kermáról!

Kerma Design
2020. 06. 15. 21:49:20
Rólunk mondták! Vélemények a Kermáról!
Vásárlásaink alkalmával sokat számítanak egy termékről, szolgáltatásról, vagy cégről írt vélemények és értékelések! Ez számunkra is fontos, így mindig figyeljük és értékeljük a rólunk írtakat!

Az elmúlt 8 év alatt rengeteget fejlődtünk és ez által tanultunk is a visszajelzésekből, értékelésekből! Vásárlóink véleménye sokat alakított azon, hogy mire figyeljünk, miben javítsuk és változtassuk vállalkozásunkat, termék választékunkat és szolgáltatásainkat! Mindenkinek köszönjük a véleményét legyen az jó, vagy -szerencsére ritka esetben- akár rossz is! 

Értékelésekből, visszajelzésekből szerencsére nincs hiány! Nagyon sok referencia képet kapunk és büszkén mondhatjuk, hogy nagyon sok az elégedett ügyfelünk! Pozitív eredmény és nagy öröm számunkra, hogy Facebook követőink száma jelenleg már eléri a 108.000 főt! A Google értékelések száma is több mint 1400, melynek 99%-a 5 csillagos! Nagyon sokan követnek minket Instagram oldalunkon is, valamint a Pinteresten is, ahol a havi megtekintések száma elérte a 7 milliót! 

Ezúton is mindenkinek nagy-nagy köszönet és továbbra is megpróbálunk mindent a tőlünk telhetően a legjobban és legnagyobb odafigyeléssel végezni! Most pedig lássunk néhány véleményt:

"Profi webhely, átlátható, rendelésembe segítségemre voltak,gyorsan válaszolnak a termékei szuperek.Biztosan fogok még rendelni tőlük."

"Sokrétű fejlődő cég. Nagyon jó a marketing, sokan vásárolnak tőlük."

"Még nem vásároltam, de a weboldal igényes, jól állátható, nagyszerű panelok vannak a kínálatban.
Már megvan a panelok helye, méregetem miből mennyi kell! És hamarosan meg is lesz az első rendelésem!"

"Gyönyörű falpanelek, gyors szállítás és végül, de nem utolsó sorban segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!"

"Gyors volt a kiszállítás, a termék minősége nagyon jó, könnyű volt felrakni, könnyű takarítani és nagyon jól néz ki. Imádom az egészet, örülök, hogy innen rendeltem!"

"A leírt szállítási határidőt tartották, az e-mailekre pár órán belül válaszoltak. A panelek jól csomagolva, sértetlenül megérkezett. A szállítási időpontról is pontos információt adtak. A termék pedig szerintem szebb mint a fotókon. Könnyű volt felrakni, szépen illeszkedik. A javasolt ragasztó is jó erősnek tűnik. A következő felújítás alkalmából is számításba vesszük majd a Kerma választékát."

"A fürdőszobába falipanelt tettünk fel, és hát gyönyörű lett! Még fogok rendelni az biztos a hálószobába is teszünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a termékeket!"

"Életünkben először raktunk fel ilyet és pikk pakk ment is.. Könnyű szépen tapadt a csempénkre teljesen megújultunk.. Albérletünk konyhája csodaszép lett nagyon olcsón örök hála és tuti nem ez lesz az utolsó rendelésünk."

"Nagyon szép falpanelt kaptunk! Könnyű a felhelyezése, mutatós lett és időtálló. Biztos rendelünk még Tőletek!"

"Nekem nagyon tetszik, könnyen felrakható, mutatós, praktikus.
Biztosan fogunk még dekorálni a termékeikkel a házban."

"Tavaly novemberben vásároltam online regul PVC Falipanelt.A termék nagyon jól sikerült választás volt a konyhai falunkra.A vásárlás és a szállítás rendkivül gyors volt, másnak is szívesen ajánlom a Kerma Desing KFt-t."

"Nagyon megvagyunk elégedve a termékkel! Teljesen olyan mint a képeken amit kaptunk! Nagyon könnyű felhelyezni. A ragasztó is tökéletes hozzá amit ajánlanak( és itt külön kiemelném h nagy segítség h fel van tüntetve h melyik panelhez melyik ragasztó való!!!! Én még biztos fogok rendelni a gyerekszobába is! És még egy fontos dolog: a szállítás nagyon gyors volt a csomagolás pedig hibátlan! Köszönjük kerma design!"

"Nagyon elégedett vagyok elrontottam a méretet, visszaküldtem és kicseréltek a megadott méretre. Udvarias segítőkész kiszolgálás. Köszönöm"

"Nagyon könnyen felrakható paneleket kaptunk. Konyhai csempére helyeztük. Szép lett, öröm ránézni. Következő rendelésemet tervezem."

"Rendeléskor telefonos egyeztetés alkalmával nagyon segítőkészek voltak. A rendelésemet 3 napra teljesítették. A panelekkel nagyon könnyű volt dolgozni, minőségük nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom."