Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap > Referenciák >

Tölgyesy Csaba belsőépítész, influencer is a Wallure falpaneleket választotta

Tölgyesy Csaba belsőépítész, influencer is a Wallure falpaneleket választotta
A valódi fából készült Wallure falpanelek kiválóan mutatnak modern és klasszikus környezetben is. Tölgyesy Csaba megmutatta, hogy a falpanel kivitelezésben is igen profi és járatos!

wallure-falburkolat-kerma-design

Sokak számára az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatból ismert Tölgyesy Csabát most más szerepben láthatjuk! Wallure falpaneleket használt otthona felújításához. A designt is Ő tervezte, valamint a kivitelezést is saját maga csinálta. Gratulálunk Csabának, a végeredmény nagyon klassz lett! 

Tölgyesy Csaba falpanelek felrakása közben

Tölgyesy Csaba

Tölgyesy Csaba

Tölgyesy Csaba otthonában

Tölgyesy Csaba otthona

A Wallure egy olyan luxus márka, amely magas minőségű, valódi fából készült falpanelekkel kápráztatja el az otthoni tér dizájn szerelmeseit. Ha arra vágysz, hogy otthonod egyedi és stílusos legyen, ne keress tovább, mert a Wallure fapanelek minden elvárásodat felülmúlják.

Ezek a fa falpanelek egyedi karakterrel és természetes szépséggel rendelkeznek, amelyek egy pillanat alatt emelik otthonod atmoszféráját. A valódi fa használata olyan melegséget és eleganciát kölcsönöz, amelyet más anyagok nem tudnak reprodukálni. A Wallure fa falburkolatok nem csak a falakra való telepítésre alkalmasak, hanem a mennyezetre vagy bármilyen más felületre is, ahol egyedi dekorációt és minőséget kívánsz.

Köszönjük Tölgyesy Csabának a fotókat! 

Tartalomhoz tartozó címkék: média Wallure falpanel