Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Referenciák >

Stikwall téglamintás falpanelek a Syrendi Home tervezésében

Stikwall téglamintás falpanelek a Syrendi Home tervezésében Egy kiadásra szánt, klasszikus körfolyosós lakás felújításánál hangsúlyos szerepet kapott a konyhában és a hálószobában is a téglamintás Stikwall falpanel. Mutatjuk az elkészült képeket! 

A Syrendi Home által tervezett lakás nagyon szépen bemutatja a közkedvelt Stikwall falpaneleket. Az alábbi lakás egy kiadásra szánt régi körfolyosós lakás volt, melyet teljes körű felújításnak vetettek alá. A cél az volt, hogy két teljes értékű hálószobát alakítsanak ki saját fürdőszobákkal, miközben figyelembe vették a költséghatékonyságot.

stikwall falpanelek

Az átalakítás során az indusztriális stílusjegyek kiemelésére helyezték a hangsúlyt, megőrizve például a diófa padlót, az álgerendákat és a sárga Smeg hűtőt. A konyhában és a hálószobában pedig Stikwall téglamintás falpaneleket használtak, melyek lenyűgözően mutatnak és hangulatosabbá teszik a helyiségeket.

stikwall falburkolat

A nappalit egy egyedi fémszerkezetes üvegfallal leválasztott hálófülkével egészítették ki, amihez egy zuhanyzós fürdő is tartozik. A konyhabútor jó állapotban volt, így azt festették és kiegészítették felső szekrényekkel. A mögötte lévő falra pedig műgyanta bevonatos, polisztirolból készült téglamintás falburkolat került.  yes

stikwall falburkoló panelek

A lakás kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a maximális helykihasználásra és a kreativitásra. Így az előszobába, a hálókba és a fürdőszobákba is egyedi tervezésű bútorok kerültek. A végeredmény egy inspiráló, modern és minden kényelmet kiszolgáló apartman lett, mely tökéletes otthont biztosít a lakók számára.

nappali konyha falpanelek stikwall

Bemutatjuk a Syrendi Home stúdiót: Egyedi lakberendezés és ingatlankiadás szolgáltatások

A Syrendi Home egy olyan vállalkozás, amely széleskörű lakberendezési és ingatlankiadási szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen területeken nyújt segítséget a cég:

1. Lakberendezési Tanácsadás: A személyes vagy online konzultációk során a Syrendi Home szakemberei koncepcióterveket készítenek az egyedi igények alapján. Az iránymutatás és stílustanácsadás segíti az ügyfeleket abban, hogy otthonukat a saját ízlésük szerint alakítsák ki.

2. Home Staging: Az ingatlanok kiadásra vagy eladásra történő felkészítése terén a Syrendi Home szakértői segítenek az értéknövelésben rövid idő alatt. A ráncfelvarrástól kezdve egészen a stílusos enteriőr kialakításáig, valamint a professzionális fényképek elkészítéséig mindenben támogatják az ügyfeleket.

3. Teljeskörű Kivitelezés: A Polithon Kft. tapasztalata és háttere biztosítja a megbízható szakági támogatást a lakások felújításában, átépítésében vagy új ingatlanprojektek megvalósításában.

4. Beszerzés Lebonyolítása, Beépítés: A tervezett anyagok és elemek beszerzésétől a beszerelésig és installálásig a Syrendi Home gondoskodik az ügyfelek teljes körű kiszolgálásáról.

5. Lakberendezési Tanácsadás 3D Látványtervekkel: A cég teljes körű lakberendezési tervcsomagokat kínál, amelyek fotórealisztikus látványtervekkel segítik az ügyfeleket a tervezés folyamatában.

6. Egyedi Bútorok Tervezése, Gyártása: Az egyedi igényekre szabott beépített és mobil bútorok tervezése és gyártása terén a Syrendi Home segíti az ügyfeleket abban, hogy otthonuk egyedi és személyes hangulatú legyen.

stikwall falpanelek

Összességében a Syrendi Home széleskörű szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy segítsenek nekik álmaik otthonát megvalósítani vagy ingatlanjaikat hatékonyan kiadni vagy értékesíteni.