Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Referenciák >

Lakberendezővel a Nappali Faldekorációk Varázslatában - Terbe Adrienn Stílusos Tervei

Lakberendezővel a Nappali Faldekorációk Varázslatában - Terbe Adrienn Stílusos Tervei Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk nektek ezt a nappalit, ahol Terbe Adrienn lakberendező kezei nyomán megvalósult faldekorációk láthatóak.

Nappali faldekoráció színes Kerma hexagon falpanelekből

Nappali faldekoráció színes hexagon alakú Kerma műbőr falpanelekből

Az egyik képen színes Kerma műbőr falpanelek, melyek formabontóan haxagon (hatszög) alakúak. Ezen a látványos falon a színek játéka és a különleges alakok varázsolják el az embert. A hatszög alakú falpanelek kiemelkedő népszerűségre tettek szert az enteriőr dizájnban, és nem csoda, hogy ennyire kedveltek!

Színes műbőr falpanelek hexagon alakban

A másik képen pedig megcsodálhatjuk a Polistar betonhatású polisztirol falpaneleket, melyekből egy modern tv fal került kialakításra. Ez a letisztult, elegáns megoldás a nappali központi fókuszpontjává vált. A betonhatású panelek pedig az ipari stílus eleganciáját hozták magukkal.

TV fal szürke Polistar 3D-s polisztirol falpanelekből

De vajon miért érdemes lakberendező segítségét kérni otthonunk kialakításához?

A válasz egyszerű: a lakberendezővel egy igazán kreatív és személyre szabott tér valósulhat meg. A lakberendező olyan szakértő, aki megérti az egyéni igényeket, és képes azokat egyedi megoldásokkal ötvözni. Az előnyök között szerepel a szaktudás, az anyagismeret, az ergonómiai és esztétikai megfontolások figyelembevétele.

Terbe Adrienn lakberendező

Terbe Adrienn mint lakberendező az ügyfelek elképzeléseit életre kelti, egyedi és lenyűgöző faldekorációkat tervezve. Az ő kreatív megoldásai teszik ezt a nappalit olyan különlegessé és személyessé, amelyben igazán otthon érezhetjük magunkat.

hexagon falpanelek kerma design

Ha a saját otthonunk megálmodása előtt állunk, ne feledjük, hogy egy lakberendező segítségével az álmaink valóra válhatnak!