Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Referenciák >

Előszobafal textil falpanelekből

Előszobafal textil falpanelekből Egy debreceni irodába készítettük a képeken látható előszobafalat, Kerma textil falpanelekből.

Egy visszatérő kedves ügyfelünk újabb irodájába készítettünk előszobafal dekorációt. Most egyedi méretű és formájú textil kárpitozással készült Kerma falpanelek kerültek az előtérbe, melyekre fogasokat is rögzítettünk. 

textil előszobafal kerma design

Egy szimmetrikus, 14 darab dekor falpanelből álló dekorációt láthatunk 4 darab fogassal. A paneleket ragasztással rögzítettük a falra, melyhez Soudal T-rex ragasztót használtunk. A fogasoknak a helyét a helyszínen beszéltük meg a megrendelővel, így ennek megfelelően lett kialakítva az előszobafal dekoráció.

Kerma textil falpanelekből készült előszobafal

A Kerma textil és műbőr falpanelekből készült előszobafalak előnye, hogy bármilyen méretű és formájú panelekből készülhetnek, valamint több mint 100 színben rendelhető. A választást segítjük azzal, hogy ingyenes színmintákat is lehet kérni, melyeket postán küldjük el a megadott címre. Illetve ingyenes tervezést is vállalunk, valamint a felrakásban is tudunk segíteni.

arany fogas előszobafalon

előszobafal dekoráció

előszobafal dekoráció kerma textil falpanelekből

Tartalomhoz tartozó címkék: előszoba iroda kerma