Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Polisztirol burkolat a Bútor, Lámpa, Lakástextil 2024 kiállításon

Polisztirol burkolat a Bútor, Lámpa, Lakástextil 2024 kiállításon
Polisztirol falburkolat biztosította  a hátteret az Egylampa díszletének a 2024-es Bútor, Lámpa, Lakástextil kiállításon. 

Az Egylámpa története: A fényképes lámpaernyők varázslata

Szabó Bence, a Győri Jedlikben szerzett CAD-CAM informatikusi diplomája után a BME-n folytatta tanulmányait géptervező szakon. Jelenleg a BME ipari terméktervezés mesterképzésén bővíti tudását, miközben elsőéves gépészhallgatókat is tanít és kutatási projektekben vesz részt a Gép- és Terméktervezés Tanszék munkatársaként.

Bence szenvedélye a dizájn és a gyártás iránt 2020 nyarán talált új kifejezésmódot a 3D nyomtatás felfedezésével. Ekkoriban fogalmazódott meg benne az ötlet, hogy egyedi fényképes lámpaernyőket készítsen ezzel a technológiával. A lámpaernyő és a felfüggesztés együttes nyomtatása egyedülálló megoldást jelentett, ami abban az időben még nem volt elterjedt a piacon.

Első lámpáját húgának ajándékozta, ami hatalmas sikert aratott a családban. Bence ekkor érezte meg, hogy másoknak is örömet okozna egyedi fényképes lámpa ajándékozása. A Covid-járvány okozta munkahelyi bizonytalanság végül katalizátorként hatott, és Bence elindította az Egylámpa márkát.

Az elmúlt négy év során több ezer lámpaernyőt gyártott, a vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztve a dizájnt, a termékkínálatot és a minőséget. A 3D nyomtatott lámpaernyők tervezésében és gyártásában szerzett tapasztalatait négy kiállításon is bemutatta már.

Az Egylámpa sikerét a Google értékeléseken olvasható 250 vélemény is tükrözi, melyek alapján a vásárlói elégedettség 5.0. Ez a visszajelzés Bence számára a folyamatos fejlődés és a minőségi termékek iránti elkötelezettség motivációja.

Az Egylámpa célja, hogy a fényképes lámpaernyők varázslatával Ön is meglephesse szeretteit különleges alkalmakkor. Bence hívja Önt is az Egylámpa közösségébe!

Ha bármilyen kérdése merülne fel a termékekkel vagy a szolgáltatással kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot Bencével bármely elérhetőségén.

Az Egylámpa:

  • Egyedi fényképes lámpaernyők 3D nyomtatással
  • Kiváló minőség és tartósság
  • Széles termékválaszték
  • Vásárlói elégedettség 5.0
  • Gyors és megbízható szállítás

Látogasson el a weboldalra és fedezze fel az Egylámpa varázslatos világát!

https://www.egylampa.hu/