Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Öntapadós tapéták - gyorsan praktikusat!

Kerma Design
2020. 01. 14. 00:14:39
Öntapadós tapéták - gyorsan praktikusat!
"Felújíthatjuk vele régi bútorainkat, hiszen így nem kíván sok szakértelmet..."

Az öntapadós tapéták nagy előnye, hogy sokféle színben, méretben,textúrában kaphatóak. Így a felhasználási felülete is sokféle lehet - konyhapult, asztal stb. Felújíthatjuk vele régi bútorainkat, hiszen így nem kíván sok szakértelmet, hanem otthon mi magunk végezhetjük el a szükséges módosításokat egy-egy régebbi, megunt bútoron. Ezzel a módszerrel pedig nemcsak pénzt spórolunk meg, hanem újrahasznosítunk is!

Az öntapadós tapéták felhelyezése egyszerű - a kívánt méretre kell szabni, majd egy plasztikkártya segítségével, szépen légmentesítve rátesszük a felületre. Ha félrecsúszott volna, amiatt sem kell aggódnunk, mert a teljes tapadása csak pár óra múlva lesz 100%-os, így még van időnk korrigálni az esetleges hibákat.

Mi a helyzet akkor, ha szeretnénk eltávolítani?
Ez sem ördöngősség, csak egy hajszárító szükséges hozzá, hiszen a felmelegített tapéta könnyedén válik el a felülettől. Mivel a felülete védelmet ad a legtöbb szennyeződés ellen ezért is kedvelik sokan - csak egy vizes szivacs, némi mosogatószer és el is tűnt a folt róla!
Ideális lehet, ahol kisgyerek van - felújíthatjuk vele a gyerkőc rajzasztalát, ahol kedvére maszatolhat, festhet, gyurmázhat hiszen egyetlen törléssel eltávolítható róla minden szennyeződés az anyukák nagy megkönnyebbülésére!

Miért választják sokan az öntapadós tapétát?
Az olcsósága, a gyors felhelyezése és a tisztántartása miatt.  A lakás bármely pontján alkalmazható, hiszen a minták sokasága rendkívül sok opciót ad - a famintásakat például előszobában vagy garázsban, a márványminták a konyhában is jól mutatnak. ezenfelül pedig csempe mintázatú, egyszínű, kőmintás is elérhető.
 Egy tekercs 15 métert tartalmaz, kialakításának köszönhetően folytonos mintája van - tehát könnyedén illeszthetőek a szétvágott darabok. Nincs szükségünk másra csak egy vonalzóra, egy ollóra és egy plasztikkártyára, amivel elsimítjuk az adott felületen.

Gyors megoldások praktikusan - keresd fel webáruházunkat vagy látogass meg minket személyesen, hogy megtekinthesd öntapadós tapétáink kínálatát!

Lájkolj minket a Facebookon is! :)