Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Napfénytől és Szomszédoktól Védelem: Öntapadós Üvegfóliák Lakásodhoz

Napfénytől és Szomszédoktól Védelem: Öntapadós Üvegfóliák Lakásodhoz Az öntapadós üvegfóliák tökéletes megoldást nyújtanak arra, hogy új szerepet adjunk ablakainknak. Nem csupán a napsütés elleni védelemre szolgálnak, hanem széles körben alkalmazhatók belátáskorlátozóként és dekorációnak is.

Belátás elleni és hővisszaverő ablakfóliák széles választéka

Az öntapadós, ragasztó nélküli üvegfóliák sokoldalúan használhatók, beleértve a belátáskorlátozó, napfény elleni és dekorációs célokat is. Ezek a fóliák könnyen felhelyezhetők ablakokra és ajtókra, és tartós megoldást kínálnak a lakások dekorálásához.

Átlátszó, hosszú távú védelmet nyújtanak, könnyen kezelhetők, és PVC-mentesek. Az üvegfóliák beépítése egyszerű, víz segítségével könnyen pozícionálhatók, majd simítóval rögzíthetők, így gyorsan és hatékonyan alakíthatják át az ablakok megjelenését és funkcionalitását.

ablakfólia üvegfólia

Webáruházunkban széles választékban megtalálod az ablakokra és üvegekre rakható fóliákat itt: ABLAKFÓLIA

Öntapadós ablakfólia

 

öntapadós ablakfóliák

További ajánlatunk: WOOD-LOOK vinyl famintás falburkoló panelek. 

A WallArt WOOD-LOOK falburkolatok vinylből készültek, és különböző stílusokban és mintákban érhetők el. Ezek a falburkolatok ideálisak belső terekhez, és könnyen felhelyezhetők, hogy gyorsan feldobják otthonunkat! Egy csomagban 15 eltérő panel található, így még természetesebb és egyedibb megjelenést érhetünk el a végeredményben.  yes

Tartalomhoz tartozó címkék: öntapadós