Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Néhány gondolat a mosókonyháról...

Kerma Design
2022. 04. 10. 19:09:11
Néhány gondolat a mosókonyháról...
Fontos, hogy a háznak legyen egy pontja, ahol akár szusszanhat is az ember - bizony, sokaknak ez a mosókonyha! A száradó ruhák illata, az öblítő, a mosógép vagy a szárítógép monoton hangja ad pár percnyi megnyugvást - anyukák, kinek ismerős?

A mosókonyha funkcionális tér, tehát érdemes így is alakítani. Ha megoldható, akkor beépített szekrényekkel, beépített mosógéppel és szárítógéppel sok helyet spórolhatunk meg, továbbá a vasalódeszkát is beépítetthetjük, ezzel is trükközve a helyhasználattal. Ne feledkezzünk el a polcok használatáról sem - ha van még plusz hely, akkor érdemes ezt a
lehetőséget is észben tartanunk - ide kerülhetnek a különböző mosószerek,mosóporok, öblítők, vasaláskönnyítő szerek.

Azért mert funkcionális tér, nem szükségszerű hogy unalmas is legyen - a fehér, a matt, neutrális színek mellett igenis bátran kísérletezhetünk! Elsőnek is, határozzuk meg azokat a színeket esetleg mintákat amelyekkel dolgozni szeretnénk - ha ezek megvannak, akkor jöhetnek az ötletek: a szekrényeket egyszerűen átfesthetjük a kívánt színre, vagy ha ennél egyszerűbb és gyors megoldásokra vágyunk, akkor használhatunk öntapadós fóliát, amit könnyedén tisztán tarthatunk illetve bármikor át is fóliázhatjuk más színűre/ mintájúra.

mosokonyha-design

A falakon ha csempe burkolatok találhatóak, szintén használhatunk öntapadós fóliát, nem kell új csempét vennünk - PVC dekor panelekkel is dolgozhatunk, amiket bátran ráragaszthatunk a már meglévő csempénkre. Mivel ezeket gyerekjáték felhelyezni, időt és pénzt is spórolhatunk, nem beszélve arról,hogy ezen apró módosításokkal teljesen más érzetet és stílust is adhatunk az adott helyiségnek. Ha a falakon nincsenek csempék vagy egyéb falburkoló elemek, akkor is
alkalmazhatunk falpaneleket - könnyen vágható, alakítható és tisztán tartható modellekről beszélünk, amelyeket az adott falfelülethez tudunk igazítani és felrakásuk nem igényel ebben az esetben sem szakembert, így egyetlen nap alatt átvarázsolhatjuk a mosókonyhánkat. A FlexWall és Regul pvc falburkolatok akár házilag is felrakhatóak, nem kell hozzá szakember se! Több mint 170 mintában elérhető dekorációs megoldás, amivel gyorsan és könnyedén újjá varázsolhatjuk a falakat! A falakra, vagy a bútorok és különböző felületek dekorálására pedig széles választékban elérhetőek nálunk a Gekkofix és egyéb öntapadós tapéták. Nagyon jó választás még a szintén öntapadós, de szivacsos anyagú MAJA 3D-s falburkolatok. 

design-mosokonyha-otthon

Ha ragaszkodunk a dekorációhoz, vászonképeket is tehetünk a falra - ez már csak olyan utósimításként, hangulat kiegészítésként. A padlóra kerülhet könnyen tisztán tartható szőnyeg, vehetünk különböző kosarakat, tárolókat - ezeket ha nem találunk színben egyezőket, könnyedén lefóliázhatjuk. A padló pedig lehet a most divatos vinyl burkolat akár, mely számos helyen kapható. Mi a DIEGO burkolatait ajánljuk! 

Webáruházunkban a mosókonyha felújításához mindent megtalál - öntapadós fóliák (matt, fényes), falpanelek és a rögzítéshez szükséges ragasztókat is megtalálja nálunk. Inspirációért látogassa meg Pinterest weboldalunkat, ha pedig a kész eredményt elküldi számunkra, mi közzétesszük Facebook oldalunkon!

mosokonyha-otletek

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés stílus