Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Mutatunk néhány PoliStar falburkolat ötletet!

Mutatunk néhány PoliStar falburkolat ötletet! Vásárlóink küldték a különböző falburkolat megoldásokat PoliStar falipanelekről. Nézd meg, hogy mennyire jó ötletek születtek! 

Nagyon népszerű falburkolatunk a festhető, vagy gyárilag színezett polisztirolból készülő PoliStar falpanelek. Előnyük, hogy házilag is felrakható, nem kell hozzá szakember. Nagyon könnyű anyag, ezért nem terheli a falat és akár a mennyezetre is lehet rakni. A gyárilag színezett panelek további előnye, hogy már nem kell festeni és ezzel is időt és pénzt spórolunk. Árban is nagyon kedvezőek, már 2290Ft/m2 ártól kapható itt: POLISTAR 

Színes polisztirol falpanelek nappaliban

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

hálószobába

nappaliba

mennyezetre

gyerekszobába

nem csak otthonra, hanem irodákba, hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív falburkolatot szeretnénk kialakítani.

Fehér színű Polistar falipanelek nappaliban

PoliStar falpanelek felrakása: 

A design panelek felrakása könnyű, házilag is megoldható, szakember nélkül is, de igény esetén bízzunk meg vele szobafestő szakembert. A dekopanelek felrakása megegyezik a mennyezeti polisztirol burkolólapokkal. A panelek ragasztással rögzíthetőek az adott falfelületre, majd bármilyen beltéri oldószermentes (vízbázisú) falfestékkel a kívánt színre festhetőek. Úgy végezzük, hogy a ragasztót nyomjuk (helyezzük) a polisztirolhab hátoldalára, majd a paneleket nyomjuk a falra.

TV fal dekoráció polisztirol falpanelekből

Festéséhez is használhatjuk az álmennyezetekhez, stukkókhoz ismert anyagokat. Használjunk beltéri diszperziós latex festéket, ragasztáshoz pedig vizes bázisú szerelőragasztót. A falipanelek vágása egy meghatározott méretre nagyon egyszerű, csak egy tapétázó kés szükséges.

Fekete Polistar polisztirol falpanelek

Polisztirol falpanelek irodában

Polisztirol falpanelek LED világítással

Tartalomhoz tartozó címkék: Polistar polisztirol falburkolat