Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Modern lakás falpanel megoldásokkal

Modern lakás falpanel megoldásokkal Türkizék ágyvég a hálószobában, fehér Wallart falburkolat a nappaliban és szürke lamella térelválasztó panelek.

Ebben a nagyon szép lakásban több falpanel megoldást is alkalmaztak a tulajdonosok. Modern, letisztult otthon, ahol a fehér, szürke és a türkizkék színek dominálnak. 

Modern lakás falpanelekkel

A hálószobában az ágy mögötti falat Kerma műbőr falipanelek díszítik türkizék színben. Ezek a panelek határozzák meg a hálószoba hangulatát. Nagyon jól illenek a panelekhez az ágynemű mintáján látható türkizkék kolibri madárkák. Ez egy finom kis részlet, de mégis nagyon jó megoldás. 

Türkizkék falon fehér Wallart falpanelek

A nappaliban szintén dominál a türkizkék szín. Itt a falat festették erre a színre, mely körbeveszi a fehérre festett Wallart 3D-s bio falpaneleket. A nappaliban térelválasztónak pedig szürke lamellákat is alkalmaztak. 

Hálószoba türkizkék Kerma falpanelekkel

Mindig öröm látni az ilyen ízléses otthonokat, ahol falpanel termékeink is megjelennek. Webáruházunkban számos beltéri falburkolat ötletet és megoldást találsz. Több mint 2000 falpanel 1 helyen! 

Kerma Design műbőr falpanelek hálószobában