Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Milyen falpanelt ajánlunk TV falak dekoráláshoz?

Kerma Design
2020. 04. 27. 22:01:15

A következő kérdésekre kell választ adnunk saját magunknak.

-Először is érdemes kiválasztani a stílust. Egyszerű, elegáns, letisztult, egyedi? 

-Akarunk festeni vagy csak gyorsan tisztán felhelyezni akarjuk a paneleket? 

-Szakemberre szeretnénk bízni a kivitelezést, vagy mi magunk készítenénk el a dekorfalat?

Ha ezeket tisztáztuk, akkor a következő lépés a termék kiválasztása.

Mint említettük az összes falpanel alkalmas Tv falnak, ezért néhány jellemzővel próbáljuk segíteni a választást.

-A Flexwall és Regul PVC falpanelek több 100 mintában elérhetőek. Ezeket ragasztással kell rögzíteni a falra, ollóval egyszerűen vághatóak, nem igényel szakembert. Az ára is kedvező, készletes mintákat 2-3 munkanapon belül kézhez kapja.  

-KERMA műbőr falpaneleket 5 standard méretben gyártjuk, egyedi méret is megoldható. Több műbőr és textilbőr anyagból van lehetőség válogatni, melyet postai úton INGYENESEN küldünk. Akár Ön is megtervezheti Online tervező programunkkal, de mi is eltudjuk készíteni a kiosztást szintén INGYENESEN. Bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható. Egyesével ragasztással rögzíthető a falra. Pontos méreteket kell megadni, utólag nem vághatóak. Gyártási ideje kb. 3-4 hét. 

-Nyomtatott KERMA műbőr paneleket, akkor válasszon ha telejesen egyedi megoldást szeretne. Itt szárnyalhat a fantázia, bármilyen egyedi képet tudunk nyomtatni a panelekre. Tervezésben szintén tudunk segíteni. Ezeket is ragasztással kell rögzíteni. Gyártási ideje kb. 3-4 hét.

-WallArt bio cukornád rost panelek festhető, vágható elemek. Előnyük, hogy a helyszínen mérete lehet vágni, bármilyen színre festhető. Elegáns megjelenést biztosít. Hátránynak bizonyul az, hogy a mintája nem lesz folyamatos, hiszen vákumformázással készül, a panelek széle lezár, így a folyamatosságot megtöri, de összeségében ettől szép ez a termék. Számos mintája elérhető készletről, általában festők szokták felhelyezni.

-Polisztirol falpaneleket ragasztani kell, festhetőek és vághatóak. Előnye a Mywall paneleknek, hogy a mintája folyamatos lesz, így egy szép egységet alkotnak. Könnyűek a panelek, hátránya, hogy sérülékeny, felhelyezni festők szokták, de házilag is megoldható. Két minta készletről azonnal elérhető, többi minta szállítási ideje kb. 2 hét. 

-Stikwall falpanel nagyon egyszerű és gyors megoldás, hiszen nem kell festeni. Színezett a mintája, műgyanta anyaggal bevont panel. Ragasztani kell a falfelületre és utólag vághatóak. Hő -és hangszigetel is. Szállítási ideje kb. 2 hét. 

-Gipsz panelek számos mintában elérhetőek, előnyük, hogy a mintájuk folyamatos. Festhetőek vagy már kész színekben is kaphatóak pl. a látszóbeton hatású panelek. Szakember szokta felhelyezni a paneleket. Utólag vághatóak. A szállítási idő terméktől függő. 

-Slate Lite modern kőburkolat. Ezek a funér lapok valódi kőből készülnek. Több méretben is elérhetőek. 3 típusú anyagból lehet választani. Sima, hajlítható és átvilágítható. Szakember szokta felhelyezni, ragasztással kell rögzíteni. Szállítási ideje 1-2 hét. 

-Kőhatású dekopaneleket is választhat, ha mediterrán hangulatot szeretne elérni.   Könnyű vele dolgozni, utólag vágható, színezetten érkezik. Szállítási ideje 1 hét.

-Hexo flockolt falpanelek adott színben és mintában rendelhetőek. Ragasztani kell, utólag vághatóak. Házilag felrakható. Szállítási ideje 2-3 hét. 

-Obbuble és Fluffo szivacsos panelek 55 színben és számos formában érhetőek el. Ragasztással kell rögzíteni ezeket a puha és könnyű paneleket. Szállítási ideje kb. 1-2 hét.

-Corkbee parafa falpanelek 3 mintában érhetőek el, színezett. Ragasztással kell rögzíteni, utólag is vághatóak a kiállásoknál. Nem igényel szakembert a felhelyezése. Természetes anyagból készül. Szállítási ideje kb. 2-3 hét.

-Wallure fa falpanelek valódi fából készülnek (dió és tölgy). Felhelyezése egyszerű, egyesével kell ragasztani. Utólag vágható és furható. Szállítási ideje kb. 1- 2 hét. 

-ABS polimer panelek erős polimer anyagól készülnek. Festhetőek, illetve rendelhetőek fényes felülettel is, amelyet már nem kell festeni. Vághatóak, szakembert nem igényel a felhelyezése. Szállítási ideje kb. 1 hét. 

Tudjátok... Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA!  www.kerma.hu 

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel tvfal