Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Mennyezetfelújítás könnyedén: 3D Hungarocell dekorpanelekkel!

Mennyezetfelújítás könnyedén: 3D Hungarocell dekorpanelekkel! Amennyiben megfizethető, kényelmes és egyszerűen felszerelhető megoldást keresünk a mennyezetünk számára, a hungarocell dekorpanelek tökéletes választás lehetnek.

Ha a mennyezet azonban problémás (repedések, egyenetlenségek, foltok), érdemes ezzel először foglalkozni. A 3D mennyezeti burkolólap jó alternatívát jelent a gipszkartonozással szemben, hiszen gazdaságosabb, gyorsabb és házilag is megvalósítható. Emellett előnye, hogy könnyű és vékony anyagból készül, így minimálisan csökkenti a belmagasságot, legfeljebb 2 cm vastagságú. Webáruházunkban az egyik legnagyobb polisztirol díszítőelem gyártó, a Marbet cég mennyezeti burkolólap termékei is megtalálhatóak. 

marbet mennyezeti burkolólap

A dekor panelek mérete általában 50x50 cm, és a terület alapján számolhatjuk ki a szükséges mennyiséget. A felszereléshez vágókés vagy fűrészlap, ragasztó, mérőszalag, létra és festéshez szükséges eszközök szükségesek.

álmennyezet burkoló lapok

Az ilyen dekorpanelek segítségével egyedivé tehetjük a tér megjelenését, melyek jól illeszkedhetnek modern és klasszikus belső terekbe egyaránt. A megfelelő stílusú minta kiválasztásával összhangba hozhatjuk a szoba többi részével. Ezek a burkolólapok bármelyik belső térben használhatóak, legyen szó hálószobáról, nappaliról, gyerekszobáról, étkezőről, konyháról, előszobáról vagy fürdőszobáról.

Összefoglalva, a 3D mennyezeti burkolólapok számos előnnyel rendelkeznek:

  • Széles választékban elérhető stílusok és minták.
  • Egyszerűen kivitelezhető házilag.
  • Nem igényel folyamatos karbantartást.
  • Bármilyen színre festhető.

Kedvező árban és széles választékban itt találod a polisztirol mennyezet burkolólapokat: ÁLMENNYEZET MEGOLDÁSOK

Marbet fehér festhető mennyezeti burkolat

Tartalomhoz tartozó címkék: álmennyezet gyerekszoba iroda kerma