Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Legénylakások kreatívan

Kerma Design
2021. 04. 16. 23:18:06
Legénylakások kreatívan

A legénylakások sztereotípiális elképzelése szerencsére óriási fejlődésen esett át: a fehér falak, néhány színes poszter, kanapé és tévé együttesét felváltotta az ízléses és komfortos férfilak, ami nemcsak stílusos, de egyben tökéletes arra, hogy fogadjuk a barátokat, családtagokat és a hölgy vendégeket is.

A nagy nappali kiemelt fontosságú, hiszen hol gyűlnének össze a barátok, hogy sztorizgassanak, vagy játszanak a játék konzollal? A nagyképernyős LED tévé mellett kell, hogy a nappaliban hely legyen a dolgozósaroknak is, mellette pedig elférjen a férfiak dédelgetett modell autói, makettjei, vagy a hobbijukhoz kötődő további dekorációs elemek.

A színeket sem kell túlvariálni ahhoz, hogy jól mutassanak: fehér, fekete,bézs, famintázat esetleg parafa használata elég ahhoz, hogy kellően természetes, férfias hangulatot árasszon a lakás. Egyszerű, minimalista dekorációval - jöhetnek a poszterek! - a kis alapterületű lakásokat is stílusossá tehetjük anélkül, hogy zsúfolt hatást keltene.

A falaknál érdemes elgondolkozni a burkoláson - nem szükséges az egész falterületet beburkolni, helyette térelválasztókban, falvédőkben is érdemes gondolkoznunk. A Kerma Design arra törekszik, hogy minden igényt maximálisan kiszolgáljon - elegáns színekkel, különleges felületű falpanelekkel járul hozzá, hogy a lakás otthonná váljon.

A panelek között találhatunk természetes megoldásokat (WallArt Bio panelCorkbee parafa falpanel), futurisztikus hangulatot árasztó paneleket( O’Bubble falpanel, ArtStyl falpanel) és ha kedveljük a bőrt, akkor a Kerma bőrpanelek is kiválóak - az utóbbiból nemcsak széles választék áll a vevők rendelkezésére, hanem egyedi képekben is gondolkozhatunk,mert a bőrpanelekből létezik nyomtatott verzió is!

Nem utolsó sorban meg kell említenünk a konyhát és a hálószobát is - itt is beilleszthető a minimalista, de maszkulin hatás - a konyhában gyönyörűen hatnak a kőhatású panelek, vagy a PVC alapú panelek is, amelyek kiváltképp hasznosak, mivel nagyon könnyen tisztántarthatóak és nem elhanyagolható a dekorációs jellegük sem.

A hálószoba általában kell, hogy nélkülözze a túlzott dekorációt, így pár egyszerűbb megoldással is fantasztikus összhatást érhetünk el - az ágyvégeknél, háttámlák mögött is gondolkozhatunk textilbőr panelekben vagy akár puhább felületű, geometrikus formájú panelekben. Egyedi stílust visz bármely hálószobába!

Nem ördöngősség kreatív, egyedi és komfortos legénylakást összehozni pénztárcakímélő megoldásokkal - csak jó helyen kell keresni ezeket az ötleteket!
Nézzen fel bátran Pinterest oldalunkra, látogassa meg weboldalunkat további fantasztikus ötletekért!

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezés stílus