Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Itt jársz: > Kezdőlap >

Különböző elemek kellemes összhangja - decopanel fa és beton elemek

Kerma Design
2020. 06. 13. 22:20:27
Különböző elemek kellemes összhangja - decopanel fa és beton elemek
- érdemes kilépnünk a megszokott komfortzónából, és bátran játszani a lehetőségekkel.

Nem ritka, hogy különböző építészeti stílusok és építészeti alapanyagok ilyen szorosan kapcsolódjanak egymáshoz, azonban ilyen harmóniát csak kevesen tudnak alkotni. A fa és a beton találkozásával születtek meg ezek a decopanelek. Ebben a cikkben bemutatjuk Önöknek, miért érdemes kilépnünk a megszokott komfortzónából, és bátran játszani a lehetőségekkel.

Ezek a valódi tölgyfából és építészeti betonból készült panelek 13 fajta designban érhetőek el, típusonként 5 színben, amelyből 4 beton elem 1 pedig tölgyfa. A panelek 3D hatásúak.

decopanel-kerma


A panelek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez az azonos öntőformának köszönhető. A betonpanelek alapszínei a fehér, szürke, fekete és az antracit de házilag festhetőek ezáltal színesebbé, egyedibbé varázsolhatjuk az összhatást. Milyen mesésen mutatna az antracit, a fehér és a fekete egy burgundira festett panellel? Esetleg a természetet kedvelőknek, egy mély zölddel megbolondított panellel?

kerma-decopanel-falpanel

Ha pedig természet - a betonpanelek egy különleges eljárással készültek, ásványi anyagot tartalmaznak, így természetes, hogy elszíneződhet az évek során főként kültéri alkalmazás esetében ha nem impregnáljuk a felületüket. Másik extrája ennek a fajta panelnek, hogy választható a porozitás mértéke a paneleken azaz látható apró légbuborékok vannak a felület tetején. Sima, közepes és erősen porózus opciók közül választhatunk -  a beton nyers, indusztriális oldalát kiválóan érzékeltethetjük otthonunkban.

falburkolat-beton-decopanel

Nincs olyan tér, ahol nem mutatna jól - konyhapultok, konyhák fala, nappali, fürdőszoba, iroda, kültéri sütögető egység - számtalan opció közül választhatunk, hogy az adott tér adottságainak és stílusának megfelelőt válasszunk. Modern vagy klasszikus, megszokott vagy épp merész formák - lehetőségek tárháza!
Fontos kiemelnünk, hogy ezekhez a panelekhez nem szükséges szakembert hívnia - otthon, saját kezűleg helyezheti fel a megfelelő ragasztóval könnyen és gyorsan!

Kövessen be minket Facebookon, hogy értesüljön legújabb újdonságainkról, Pinterest oldalunkon pedig rengeteg inspirációt találhat, különböző termékeinkről és azok felhasználási területeiről.

Tartalomhoz tartozó címkék: beton lakberendezés stílus